Spiclik, sipirc

Bakancslistához adom
Jumpin' Jack Flash
amerikai akció-vígjáték, 105 perc, 1986

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Terry Doolittle okos lány, unja is rendesen az irodai munkát. Nem is csoda, hiszen nap mint nap egy monitor előtt görnyed egy nagy bankban, és unalmas átutalásokat intéz. Hogy kicsit feldobja munkáját, Terry igyekszik személyes hangot felvenni a bank ügyfeleivel: az egyiknek ételrecepteket küldözget Japánba, a másiknak, aki Franciaországban él, ő a szerelmi tanácsadója. Egy nap azonban minden eddiginél furcsább üzenetet kap egy ismeretlentől, akiről kiderül, hogy egy Kelet-Európában rekedt brit titkos ügynök. Terry azonnal mentőakciót szervez, s közben olyan hajmeresztő kalandokba keveredik, amelyekről még legtitkosabb álmaiban sem gondolt. Hamarosan a CIA és a KGB ügynökei is érdeklödni kezdenek a bohókás lány iránt!

Stáblista:

Szereplők

Teresa Dolittle
Martin Phillips
Jeremy Talbott
Cynthia
Elizabeth Carlson

Hozzászólások

Szerinted?
kopiri 2014 aug. 23. - 13:36:13
Bennem mélyebb nyomokat nem hagyott maga a film, de azon nagyon meglepõdtem, hogy Whoopi mennyire csinos volt a kék estélyi ruhában, sminkkel és a szõke parókában! :)
10/10
kisgidus 2010 szept. 14. - 21:52:57 10/10 Előzmény movieee
sztem is nagyon jó a legjobb Whoopi filmek között van
10/10
movieee 2010 jan. 02. - 09:44:22 10/10
Kedvenc filmem:)
Minden van benne, ami egy jó filmhez kell:
rengeteg izgalom, kaland, egy kis romantika, és persze humor minden mennyiségben. W. Goldbergert sok filmben láttam már, azt hiszem még sose ért csalódás vele kapcsolatban. Lényeg, hogy mindenkinek ajánlom ezt a filmet, kár, hogy nem gyakran vetítik, és nem annyira ismert:(
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu