Film

Star Wars: A klónok háborúja

/Star Wars: The Clone Wars/
magyarul beszélő, amerikai animációs sorozat, 22 perc, 2008

Értékelés:

370 szavazatból
Szerinted?

  A Klónok háborúja egy olyan Jedi történetét meséli el, aki egy genetikailag tervezett klón hadsereggel próbál megküzdni az aljas szeparatistákkal, és egy végeláthatalan droid sereggel, hogy megvédjék a jövőt és visszaállítsák a békét a galaxisukban.

  Évadok:

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:

  2017 jún. 13. - 16:31:05
  Minden szar ami sw. meg ami slayer. a hallo police, a szent ghost, az icarly, meg a hugi is egy fos. Nagy szenny mind!
  2017 jún. 13. - 16:26:59
  Anno szerettem és néztem. Mondjuk az is szerepet játszott ebben, hogy akkor nagy Star Wars-fan voltam. Mindent szerettem, ami Star Wars. Így ez a sorozat is tetszett. Aztán ráuntam, és már nem foglalkozom vele. Nem mondom, hogy szar, mert nem volt az és gyerekkorom része volt, de azért atomnak sem mondanám. Semmiképp sem 10/10-et, hanem inkább 10/6-ot érdemel azért, mert anno tetszett.
  2014 szept. 27. - 08:25:30
  Hír egy befejezetlen TCW-s történetszálról valamint a Ventress-regényrõl:

  http://jedirend.com/2014/09/a-tcw-hagyateka/
  2014 szept. 01. - 12:01:44
  Talán azért lett jó, mert a Disney megvette Lucas-tól az egész cuccot szõröstül-bõröstül, így a Cartoon Network-ön kasza lett 5 évad után, és a Disney-nek meg nem kellett, így meg lehetett a jobban csinálni, beleszólás nélkül, más adókra?
  2014 aug. 31. - 17:21:01
  6. évad

  SPOILER

  Végeztem az évaddal, s egyben sorozattal is.
  Hmm, hogy is kezdjem... :hmm: Ez egy baromi jó, fordulatos, izgalmas, abszolút nem unalmas és még csak egy csöppet sem elvont évad lett!
  Az évad egy kimondottan tetszetõs szállal vette kezdetét: a 66-os parancs került középpontba, ami szerintem kifejezetten jó ötlet volt a készítõktõl, hogy már a Sith-ek bosszúja elõtt foglalkoznak ezzel. Ráadásul egy jedi megölése is sikerült, ami még élvezetesebbé, hangulatosabbá tette az évadot. Utána következett egy rég látott karakter története, akire már nagyon kíváncsi voltam, hiszen õt utoljára a második évadban láthattuk! Sajnos az õ története már itt, a Klónok háborújában véget ért, amit én nagyon sajnálok, hiszen örültem volna, ha szerepet kapna a Rebels-ben.
  Ezt követõen egy olyan páros dolgozhatott együtt kettõ rész erejéig, akiket eddig még soha nem láttunk együtt. Szerintem nagyon jó párost alkottak õk ketten, megnéztem volna még néhány részt velük. Az utolsó, négyrészes történetszál szerintem nem lett rossz. Egyedül a 12. rész volt az, ami számomra túlságosan is elvont lett, de a többivel semmi bajom nem volt. Az utolsó részrõl pedig - ami ugye az egész sorozat zárásaként szolgált - az a véleményem, hogy zárásként egész jó, de nekem a Genndy Tartakovsky-féle Clone Wars-nak a befejezése sokkal jobban bejött.
  Tehát jó kis évad volt ez, én csak azt sajnálom, hogy Darth Maul története már nem fért bele az évadba. De ettõl függetlenül nagyon tetszett.

  Még ezeket a dolgokat emelném ki, amik nekem kifejezetten tetszettek:

  - Palpatine felbukkan Darth Sidious-ként
  - szóba kerül a 66-os parancs
  - a sorozat egy olyan szállal ért véget, aminek a középpontjában Yoda áll
  - Jar-Jar is kapott külön szálat

  10 / 10

  Egy kérdés: mi lett Ventress-szel? Nem szerepelt az évadban... Meghalt, vagy mi lett vele? Már pontosan nem emlékszem a sorsára... :)
  2014 aug. 24. - 17:30:03
  6x01

  Na, sikerült rávennem magam, hogy belekezdjek a hatodik évadba.
  Ez a rész... Hát szóhoz sem jutok... Ez valami baromi jó epizód lett! Nálam már ez a rész fényévekre van az általam nagyon utált harmadik és negyedik évadtól! Pörgõs, fordulatos, akciódús volt. És hát mivel nem szinkronizálták le magyarra az évadot, kénytelen voltam letölteni angol nyelven és hozzá külön kellett szereznem magyar feliratot. Szerintem sokkal jobb eredeti nyelven, mint magyar szinkronnal...
  Egyébként visszavonok mindent, amit eddig Ahsokáról mondtam: már a hiányzik. Eleinte számomra egy kicsit idegesítõ, erõltetett és semmilyen karakter volt. Aztán próbáltam megszokni a karakterét, de sehogy sem sikerült. Most már egy kicsit üresnek éreztem az epizódot nélküle...
  Mindenképpen végignézem az évadot, eddig nagyon jónak tûnik.
  2014 aug. 03. - 17:12:30
  Nálam ez a sorozat csak egy közepes 7-es a maximális 10-bõl. Meg is indokolom, miért.
  Az elsõ évad nagyon tetszett, azt gondoltam, ez a sorozat jobb, mint amit a CN-en adtak anno rajzfilmsorozat. Megnéztem a következõ évadot is, ami szintén bejött. Egyre inkább erõsött a véleményem, hogy ez a sorozat pöpecebb, mint az elõdje.
  Aztán következett a harmadik évad. Na, itt fogtam a fejem néhány epizódnál. Ez az évad nem jött be annyira. A negyediket meg telerakták ostobaságokkal, meg nyújtották, mint a rétestésztát. Itt már úgy voltam, a sorozat egyáltalán nem jobb elõdjénél.
  Következett az ötödik, befejezõ évadnak beharangozott évad, amiben kellemeset csalódtam. Összeségében igazán csak az elsõ két évad tetszett, az azt követõ kettõ szerintem egy kicsit el lett túlozva több szempontból, az ötödik pedig csak simán "nem lett rossz". A hatodikból pedig még nem láttam egy részt sem.
  2014 máj. 23. - 20:48:47
  Star Wars: Rebels

  Én ezt valahogy jobban várom, mint az Episode VII-t. Már csak azért, mert mindig is érdekeltek a Sith-ek bosszúja és az Egy új remény közti történések.
  2014 márc. 17. - 18:14:01
  Látott már valaki epizódokat az új évadból?
  2014 márc. 01. - 15:51:39
  2014 febr. 22. - 10:35:56
  Angol feliratos TV-reklám a CW hatodik évadáról:
  http://www.youtube.com/watch?v=FyKt3LcsoU4
  2014 febr. 16. - 21:39:01
  Az a fiatal togruta lány 99,9%,hogy Ahsoka.Shaak Ti-n és Ahsoka Tano-n kívül egy jedit sem ismerek,aki togruta.És az a fiatal togruta nem lehetett Shaak Ti.Két okból is:
  1.Shaak Ti egy nem túl idõs,viszont nem is fiatal jedi.
  2.A Star Wars III.-ban egy kivágott jelenetben Grievous megöli õt Obi-wan és Anakin szeme láttára.
  2014 febr. 16. - 10:28:48
  Yodáról,Obi-wanról,Darth Vaderrõl egyelõre még nem találtam képet.
  2014 febr. 15. - 21:59:55
  2014 febr. 15. - 21:49:15
  Én vár nagyon várom ezt a Rebels-t:
  http://www.filmuniverzum.com/?cat=779
  2014 febr. 15. - 19:40:24
  Ez az Ahsoka Tano szerintem teljesen felesleges volt a sorozatban sok más szereplõvel egyetemben.