Stopposok Saint Tropez-ben

Bakancslistához adom
Les randonneurs á Saint-Tropez
francia vígjáték, 2008

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Tíz esztendővel ezelőtt már találkoztunk egyszer a turisták kis csapatával Korzikán. Cora, Nadine, Mathieu és a bátyja még ma is jó barátok. Elhatározzák, hogy újra együtt mennek nyaralni, ugyanúgy, ahogy tették azt a múltban. Ezúttal a kedvelt fürdőhelyet, Saint Tropezt szemelték ki célpontul a Riviérán. Ám nem számoltak azzal, hogy belebotlanak Ericbe, a korzikai túravezetőjükbe. Abba a fickóba, akit a kalandjuk után soha az életben nem akartak többé látni. Ám úgy tűnik, Eric megváltozott azóta. De vajon igénybe vegyék-e még egyszer a szolgálatait?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Owl 2018 febr. 10. - 22:17:12 1/10
Ez egy olyan vígjáték, amibõl egyetlen poént nem tudok felidézni. Ami volt benne, az egy elõre kiszámítható gyenge befejezés.
8/10
Fodor István83 2017 dec. 27. - 09:14:08 8/10
Vicces kis Francia film, tetszett. Villantott egy kicsit a Saint Tropez gazadag életstílusból. Jó mutatta be a nyaraláskor is spórolós- és nyaralást élvezõ embertípust. Két párkapcsolati görbetükör is volt benne, amelyik egyikére sem volt valós megoldás, de végül is ez egy vígjáték.
10/10
djhoffman 2011 jan. 21. - 21:18:39 10/10
Négy jó barát Cora, Nadine, Mathieu és a bátyja Louis elhatározza,hogy ideje lenne egy kicsit kirándulni,távol a munkától ,nyugalomban.A helyszín,ahova indultak Saint Maxim volt.Corának nem jó a párkapcsolata férje mindent számon kér tole.Nadine hónaponként változtatja partnereit s ezúttal egy házas emberrel akadt ossze.A két téstver allándóan civakodik.Az út eleve vontatottan indul.Rengeteget kell várniuk mivel dugóba kerulnek, s ez jó alkalom egy kis civakodásra.Mikor megérkeznek Saint Maximba megkeresik a szállodát, amelynek ablakát Mathieu rogton kitori.Másnap reggel elhatározzák,hogy ha már itt vannak akkor ellátogatnak Saint-Tropezbe hisz úgy sincs olyan messze.Megnézik a Saint-Tropezi strandon, vásárolgatnak majd haza indulnak.Mathieu nem mmegy veluk azt mondja,hogy o majd hazamegy stoppal.Miután barátai otthagyják stílusos és drága ruhákat vásárol magának majd éjszaka az egyik DISCO elott,melynek neve FARAO osszefut rég nem látott barátjával Ériccel(akit a fergeteges komikus Benoit Poelvoorde alakít) aki látszólag nagyon gazdag és jómódú.Egy jó bulizás után hazaviszi Mathieut és megkéri rég nem látott barátait,hogy holnap ebédeljenek vele,ok pedig ezt az ajanlatot szívesen elfogadják.Az ebéd nagyon jól sikerul Eric még a hajóját is megmutatja barátainak mely gyonyorú.Minden napra szerveznek egy programot Ericcel,s e programok mindegyike nagyon humoros és vicces.Cora megismerkedik egy Saint -Tropezi milliárdossal, s nem érdekli,hogy házas vagy sem bulikba discokba jár vele még az újságokba is bekerul.Az onfelett bulizás tengerparti szórakozás nem vezet jó útra .A négy jó barát megtudja,hogy Eric eggyáltalán nem áll jól anyagilag hanem csak egy kozonséges csaló, aki kihasznál más embereket.Semmije sincs,ezért a négy jó barát kisegíti ot.Aki megígéri,hogy amint tudja visszaadja a pénzt.Mikor elmennek Saint Maxim-ból Cora szakít férjével , a otbbiek pedig élik tovább életuket.Mignem a rendorok három hónapra rá meg nem keresik oket,hogy ismernek e egy bizonyos ERICET,ok kénytlenek bevallani, hogy igen.Ekkor tudják meg száz százalékosan,hogy mekkora egy sunyi csaló alak o valójában, s még a pénzt sem adta vissza amelyet a négy jó barát adott neki.Végtere is nem haragszanak rá mivel az életuk egyik lagnagyobb kalandjukban vehettek rész(partyk,discok,luxus hajókázás a tengeren,kocsikázás,Saint-Tropez legjobb éttermei mindennapos vendégei voltak)
10/10
djhoffman 2010 febr. 04. - 20:17:39 10/10
Nem tudom ennek a filmnek mi koze a zoknikhoz.Nekem nagyont tetszett vicces, humoros.Igazi francia-belga film.
casadanka 2009 szept. 16. - 16:09:51
vagy autót is stoppolunk,

jó ez igy is
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu