Film

StreetDance 2. /StreetDance 2/

magyarul beszélő, angol-német romantikus dráma, 85 perc, 2012 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

34 szavazatból
Szerinted?
Asht, a kiváló utcai táncost kineveti és megalázza egy amerikai tánccsapat a színpadon. A srácot a visszavágás fűti, ezért a legjobb haverjával, Eddie-vel elindul, hogy összegyűjtse a világ legjobb táncosait, hogy egy soha nem látott produkcióval rukkoljanak ki. Utazásuk során sok tehetséges fiatallal találkoznak. Párizsban azután Ash beleszeret Evába, a gyönyörű salsatáncosba, és fölfedezi a tánc addig még nem tapasztalt mágikus erejét és szenvedélyét, ami a győzelem reményével kecsegteti őket.

Bemutató dátuma: 2012. június 28. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


2012. október 23. 09:38
Nekem nagyon tettszenek az utcai táncos filmek,de ez elég gyenge volt,a tánc része jó volt sőt csak azért kapott 4-et,mert a ringben lévő latin párbajos tánc az újdonság volt és nagyon szuper volt.
Viszont a sztori és az egész film nagyon gyenge,a Step up részeihez képest mérföldekkel elvan maradva.
Az előttem szólók már leírtak pár bakit,amit már én nem akarok leírni,de még annyi, mikor összeszedték a csapatot Európában,nem ám sorba mentek volna...áááá menjünk úgy ahogy a legértelmetlenebb úgyis ráérünk még messze van a verseny:szeljük át ötször az egész kontinenst......jaj!!!

2012. szeptember 19. 21:58
Le kell szedni torrent oldalról.

2012. szeptember 16. 23:51
Kellemeset csalódtam. Talán az is oka ennek, hogy az utóbbi időben rosszabbnál rosszabb ilyen témájú filmekkel rukkoltak elő, nem tudom, valamiért nekem mégis tetszett. Persze vannak hibái, mint például a sztori, ami itt-ott a kelleténél jobban elsietett és összedobott, főleg az elején. Ennek ellenére pl. a Step Up 4-hez képest valódi felüdülés a film. Ugye az ilyen témájú alkotásokat nem a történet vagy a színészi alakítás, hanem a tánc miatt nézzük, és az szerintem nagyon ott volt. Azt hittem már lehet semmi újat mutatni ezen a téren, hát lehetett.

Összes hozzászólás