Sunburn

Bakancslistához adom
amerikai vígjáték, 89 perc, 1999

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Aideen Higgins
Davin McDerby
Robert Fiske
Carolyn Kramer
Billy Conlin

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Mirax 2010 szept. 21. - 10:10:27 7/10 Előzmény Mese92
Na, csak megnéztem a youtube-on. Sajna ott felirat nincs, úgyhogy remélem, nagyjából rendben lesz, amit leírok, bár Murphynek elég ocsmány az akcentusa.
**SPOILER**
Ír fialatokról szól, akik nyári szünetben elmennek Amerikába dolgozni, és mind rendesen munkába is áll, kivéve Davint, aki csak a bulinak él, és kizárólag könnyen (azaz meló nélkül) akar pénzt szerezni. Teljességgel felelõtlen, csak azért jött Aerikába, mert otthon teherbe ejtett egy csajt, aki hozzá akar menni(?), õ meg inkább lelépett. Összehaverkodik két másik fiatallal, Roberttel és Aideennel, akikre kb sorozatosan bajt hoz, de igazából sosem rosszakaratból, hanem mert képtelen felmérni a cselekedetei következményeit. Aztán van itt minden, szerelem meg szakítás meg minden. Egész jó film, fõleg a második fele, az alakításokra meg semmi panasz nem lehet.
7/10
Mirax 2010 szept. 10. - 09:49:55 7/10
Ez nincsen meg véletlenül valakinek? Vagy nem tudtok egy olyan... khm... helyet, ahonnan meg lehet ezt szerezni? És mondjuk úgy, hogy a hátralévõ idõnek ne végtelent írjon ki, hanem mondjuk mielõtt meghalok, meg is legyen? Tudom, hogy a youtube-on fenn van, de file-ban jobb lenne.
offtopic
Mese92 2009 márc. 22. - 22:16:07
Mirõl szól ez a film?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu