Superlópez

Bakancslistához adom
spanyol akció-vígjáték, 108 perc, 2018

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Nehéz spanyolabb szuperhőst találni, mint Superlópez. Mindene a lehető legspanyolabb: a neve, a jelleme, a természete és a külleme. A legendás képregényfigura 1973-ban, az észak-amerikai szuperhősök paródiájaként született meg ’Jan’, azaz Juan López Fernández rajzoló keze nyomán. Kalandjainak élőszereplős moziváltozata Dani Rovirával a főszerepben tavaly készült el, és menten a spanyol közönség kedvence: az év egyik legnézettebb spanyol filmje lett.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
Renáta Belényi 2019 nov. 01. - 15:07:26 9/10
Én is a Spanyol filmhéten láttam. Azt kaptam amit vártam, nem akartam mély mondanivalót, a karakterek is , a setesutaság is szerethetőek. A poénok jól átjöttek, kacagott az egész mozi. Egy könnyed kikapcsolódás volt, amire éppen szükségem volt.
8/10
jn 2019 nov. 01. - 01:26:32 8/10
A Spanyol Filmhéten volt szerencsém látni, egyébként a magyar mozikban sajnos nem volt elérhető. Online viszont elvileg fent van eredeti nyelven, és felirat szedhető le hozzá. Az előzetese alapján csak egy kissé túltolt blődlinek tűnt, féltem tőle, a gagyi vígjátékokat nem szeretem, de pozitív csalódás volt...átjött, hogy az egész egy paródia, a kissé suta főszereplő is telitalálat volt ehhez, csomó jelenetnél - hiába volt kiszámítható, mi fog történni - zengett az egész mozi, én is rég nevettem ennyit filmen. Érdemes társasággal nézni. Kis könnyed kikapcsolódásként abszolút ajánlom!