Susi és Tekergő 2. - Csibész, a csavargó

Bakancslistához adom
Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure
amerikai animációs film, 66 perc, 2001

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Fél évvel az első rész eseményei után kapcsolódunk be újra a szerelmes kutyapár életébe. Susie és Tekergő szerelmének gyümölcse négy apró kiskutya - három cserfes kutyalány - gyönyörűek, mint az anyjuk - és egy eleven kutyafiú, Csibész. A lányokkal nincs sok gond, de Csibész öntörvényű és makacs, akárcsak az apja. Arról álmodik, hogy egyszer igazi kutya lesz belőle - ami az ő értelmezésében annyit tesz: nem holmi szobakutyus, gazdák kedvence, hanem olyan vagány eb, aki a szabad ég alatt alszik, a kukák környékén szerez magának megélhetést és megkerget minden arra járó macskát. Tekergő hiába inti óva felelőtlen fiacskáját, Csibész elszökik otthonról és kénytelen maga szembesülni az utcai élet nehézségeivel, kezdve a területüket féltő kóbor ebektől egészen a sintérig!
Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Torolt Felhasználo 2016 máj. 04. - 11:57:10
Bevallom úgy hiányzott ez a folytatás mint púp a hátamra.

Nos, ismét találkozhatunk a házaspárral, akiknek alapból egyel több kutyája van mint akartak, ÉS felelõtlenül nem gondoskodtak az utódok nemlétérõl. Most pedig már MÉG 4 kutyájuk van, és sehol nem látok vevõket.

Megjegyzendõ hogy MA már láncra tilos kötni a kutyákat, az állatkínzásnak minõsül. Épp olyan kínos kell legyen ez a rajzfilm tehát mint a Disney rasszista Mickey Egér epizódjai és hasonlók.

A problémát itt is az okozza ami az Ariel 2-ben: a szülõ letagadja amit nyilvánvalóan el kellene mondania. Ez természetesen szökéshez vezet otthonról. Nem jó ötlet.

Csendháborítás, úttest közepén gyaloglás, garázdaság, bandatagság, pedofília, végtelen hosszú éneklések, betörés, lopás, ellenállás a letartóztatásnak, sétálgatás vonatsineken, fogolyszöktetés. A Disney nagyon odavan a fogolyszöktetésért....

Amúgy roppant elegáns a vége: otthagyják a bandavezért a törmelék alá szorulva ÉHENHALNI.

Btw, roppant érdekes lesz a lánykutya és Csibész kapcsolata. A lánykutya elvégre már nem kiskutya. Nem vagyok biztos benne hogy mikor Cs. akkora lesz mint T. akkor még mindig kompatibilis lesz szexuálisan A-val. Akkor meg ugye nem fog mûködni a dolog.
7/10
ariskerase 2011 jan. 19. - 17:55:30 7/10
Egyszer meg lehet nézni.
10/10
L. balint 2011 jan. 19. - 15:36:33 10/10
Pár évesen láttam néhányszor. A nosztalgia nagy úr szóval, 10 pontból 10 pont.