Száguldj, csajszi!

Bakancslistához adom
Motocrossed
amerikai akciófilm, 110 perc, 2001

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

A Carson család motokrossz versenyzésből él. Az egykor sikeres versenyző apa vezetésével az idősebbik fiú, Jason készül a versenyekre. A tehetség alig fiatalabb húgában, Andreában is megvan. A két testvér apjuk távollétében házi versenyt rendez, aminek Jason sérülése lesz a vége. A bajt csak tetézi, hogy a versenysorozatot, amelyre az egész család a boldogulását tette fel hetekkel korábban, Jason felépülése előtt kezdik. A lelkiismeretfurdalástól és a versenyszellemtől is gyötört lány ráveszi édesanyját, hogy Jason nevében és helyére beugorva elindulhasson a versenyen.

Stáblista:

Szereplők

Andrea 'Andi' Carson
Dean Talon
Geneva Carson
Jason Carson
Andrew Carson
Rene Cartier
Edward Carson

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
katalinlodovica@gmail.com 2023 dec. 17. - 08:11:47 Előzmény Andi123
Videán. Már beküldtem a linket, a filmezz.club oldalra. Azért oda küldtem, mert csak ott volt adatlapja + az online-filmek.me másfél nap után sem tette ki a film adatlapját és a linket. :/ a mozicsillag pedig valami sz@r... Mégcsak be se tudok jelentkezni.
Andi123 2022 márc. 13. - 18:34:25
Sziasztok!
Eltudná valaki mondani, hogy hol tudnám megnézni a filmet mert sehol szinte sehol sem találom.
A választ előre is köszönöm
Thor21 2015 nov. 14. - 23:59:27 Előzmény Cullangka
Bizony...sok ilyen van. Pl. az Arrow-ban (Zöld íjász), mikor Oliver börtönben ül, és a kijuttatáshoz John Diggle ölti magára a Zöld íjász ruhát :) Senkinek se tûnik fel v lesz gyanús, pedig Diggle 5-ször mellélõ kb. a robbanónyíllal. Aztán a második börtönös jelenet, mikor Zöld íjász Roy Harper segítségével megrendezi a saját halálát - Roy Zöld íjásznak kiadva magát elfogatja magát a rendõrökkel, bebörtönzik, majd 1 börtönlázadás következtében megölik (látszólag). De ugyanez a helyzet Vasemberrel is: nála is volt olyan h más vette fel a páncélt.
odaát 2009 nov. 08. - 11:49:40
Sziasztok!
Najnos tegnap nem tudtam meg nézni pedig nagyon szerettem voltna. Nem tudjátok mikor ismétlik?
MerDer 2009 nov. 08. - 08:54:31
nagyon jó film.xP kár h nem vettem fel:S de most már mind1 majd lesz ism.xP
nekem az a srác tetszett aki tanította h hogyan motorozzon.xP
Cullangka 2009 nov. 07. - 22:45:10 Előzmény csancsy
hát igen hasonlít rá, de sok ilyen film van! csak az a különbség hogy amicsoda srác ez a lány, sokkal jjobb.) az a kedvenc filmem, színészek miatt is, de a film az állat:) ez is jó aranyos tényleg gyerekeknek szóló, de én 17 évesen is élveztem:)
Vadrenalin 2008 dec. 23. - 16:09:18
Ez az a mûfaj, amit úgy definiálnék, hogy kedves romantikus film 12 éven aluliaknak. Annál kevésbé értem, hogy mit keres a 12-es karika egy olyan filmen, amiben a határ egymás kezének megfogása, de még az elsõ csókig sem jutnak el a képernyõn. Még a motorozást illetõen is azt látjuk, hogy sosem marad el az összes szükséges védelmi ruházat felvétele, vagyis ez az üzenet is rendben van.
csancsy 2008 dec. 19. - 12:34:49
nagyon nagyon hasonlít történetileg a micsoda srác, ez a lány címû filmhez. Még a zene is ugyanaz volt edzés közben. Nem rossz, bár nem a legjobb:) A csaj rövid haja szörnyû:):):)