Szamurájok

Bakancslistához adom
Samourais
spanyol-francia-német akciófilm, 90 perc, 2002

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Japán. Feudális éra.

A bambuszerdő közepén egy fiatal harcos keresztül verekszi magát egy harcos szerzetesek csoportján, hogy megmentsen egy fiatal lányt és édesapját, a bukott generálist, aki a lánya meggyilkolásával próbálja megakadályozni a démoni utódlást. De a harcok közepette a generális képtelen megakadályozni a démon Kodeni újraszületését.

A történelem mindig ismétli önmagát. Kenji X a fiatal videojáték programozó, egy általa kreált videojátékhoz hasonló módon végez magával és ezzel végleg elmenti a misztikus mikroprocesszor titkát, amit az immár 500 éves Kodeni hajszol, hogy fényes jövőt teremtsen magának a harci videojátékok értékesítésével. A nyomozással megbízott rendőrkapitány, Morio Fujiwara, nagyon hamar Kodeni nyomára bukkan, nem is sejtve hogy ezzel milyen indulatokat szabadít el. Miközben Kodeni sorra megöli Morio társait, el kell hogy tűnjön az evilági létből, hogy más testében újra visszatérhessen és beteljesíthesse jóslatát.

És erre Morio lánya lenne a legalkalmasabb, aki Párizsban él. Marco és Nadir is Párizsban élik a fiatalok irigyelt életét és véletlenül belekeverednek Morio és Kodeni küzdelmébe. Talán ők lennének hivatottak arra, hogy megmentsék Párizst és ezzel a világot is a jóslat beteljesedésétől?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
realcowboy 2009 jan. 04. - 23:37:49 Előzmény Danner
milyen, milyen?
hát francia-spanyol-német.
pj67 2009 jan. 04. - 14:49:57
Ez tuti v.mi paródia féleség lehet, ilyen kotyvalék témával, vagy ami mégrosszabb hogy álmûvészieskedõ önjelöltek kultuszfilmet csinálnak belõle...(bocs) most már azért is kíváncsi vagyok rá. Lehet a se füle se farka bismertetõnek ez volt a célja?
offtopic
osi2k.j 2009 jan. 04. - 05:44:57
Vagy katasztrófa(földrengés, meteor becsapódás, éghajlat változá,stb) vagy õsi kincsek megtalálása (ebbõl annyi van, hogy fel sem lehet sorolni) és most ez, a gonosz feltámad X száz év után. Borzalom! Még szerencse, hogy csak az éjszakás mûszak nézi ott ahol lehet.
beatrix555 2008 okt. 12. - 08:03:48
Mi van?!?!? Hát ez meg mi???????? 0/12
7thSea 2008 jún. 09. - 17:48:17 Előzmény Danner
Jáhhhh XD....miez?
Danner 2008 febr. 27. - 21:27:35
te jó ég, milyen film már ez? :D
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu