Száműzetés

Bakancslistához adom
Banished
angol drámasorozat, 60 perc, 2015

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

A tűzforró, kietlen Ausztrália akkoriban nem az a turistaparadicsom volt, aminek ma ismerjük. 1787-ben tolvajok, utcalányok és rablók csapatát száműzték ide, katonatisztek és tengerészek felügyelete alatt. Történetüknek ebben a drámai feldolgozásában láthatjuk, hogy kolóniájuk az éhínség, szárazság, szökések, akasztások és korbácsolások ellenére virágzott. Az elítéltek közti intim kapcsolatok minden fajtáját tiltották, főleg hogy a nőket a katonák kizárólagos tulajdonának tartották. Ez azonban nem gátolta meg Elizabeth Quinnt és Tommy Barrettet abban, hogy a tiltás ellenére eljegyezzék egymást... olyan eseménysort elindítva ezzel, amely a rend teljes felborításával fenyegetett.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
rozsika.f 2017 aug. 19. - 17:54:01
Nekem tetszik a sorozat. Várom a folytatást. Egyáltalán van folytatás?
3/10
nikato 2017 jún. 06. - 08:30:50 3/10
Nagyon rossz sorozat. Egy részt láttam, de az egész a ku....vákról szólt. A megvert és ezért sírva fakadt katona karaktere megérdemelné az Arany Málna díjat! Ilyen rossz karaktert, hogy lehet kitalálni? És egyáltalán ilyen sztorit? A szinkron is pocsék. Látszik, hogy egy mini sorozat, nem is fontos nekik ki adja a hangját, csak gyorsan gyártsák le. Inkább adnák felirattal!
8/10
Magnolia1 2017 jan. 07. - 12:25:44 8/10
Egyszerre néztem végig az elsõ évad hét részét és nagyon tetszett. Jól ábrázolták benne a gyarló embert. Tetszik a szereplõk sokfélesége, a fejlõdésük, a gyengeségeik. Várom a folytatást.
gabroca 2016 máj. 08. - 07:43:26
tetszett az elsõ rész nagyon
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu