Szebb holnap

Bakancslistához adom
Ying huang boon sik
18 éven aluliak számára nem ajánlott hongkongi akciófilm, 95 perc, 1986

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Mark (Chow Yun-Fat) és Ho (Lung Ti) hűséges barátok, akik a legmegbízhatóbb emberei a hongkongi maffiának. Ho öccse, Kit (Leslie Cheung) rendőri karrierje érdekében, utolsó megbízásként vállalja el a tajvani pénzszállítást, ám elárulják, és börtönbe kerül, apját pedig megölik. Mark bosszút áll a tajvaniakon, és közben súlyos, maradandó sérüléseket szerez. Ho három évvel később visszatér, és megpróbál új életet kezdeni, de az egykori áruló, Shing rászáll. Mark úgy gondolja, hogy Shinggel végezni kell, aki közben Kitet is megpróbálja tőrbe csalni.
Forgalmazó: Best Hollywood

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
jezzahun 2014 júl. 21. - 16:46:53 8/10
Szeretem ezt a filmet. John Woo és Chow Yun Fat maradandót alkot számomra. Mindig is a kedvenceim lesznek az ilyen filmek. Amiben Chow Yun Fat benne van,és ilyen Hong-Kongi akciófilm végtelen löszerrel..csak jó lehet... sokkal jobba mint a mai akciófilmek...
10/10
il_maryl 2009 nov. 15. - 23:39:35 10/10
Filmek. Pl en amerikaiakat nem szeretem. Speciel en Leslie Cheung-ot jobban imadom. Egy filmjét nem lattam magyarul. -.-" Szoval maradt a kinai az angol felirattal, de igy is nehez beszerezni. (Pl imdom az Isten veled agyasom-at, de nincs dvd-n pedig az meg oscar dijas is volt...)
Nekem Tv6-om sincs szoval ennyit arrol hogy ebben az evben meg tv-zzek. Na jo ha Duna vagy magyaron megy akkor oke.
1/10
vini_ 2007 nov. 26. - 00:19:32 1/10
mondjuk a hetihetes az még jó idõben van lehetne az is elõbb, mert mondjuk n nagyon szeretem csak sokszor nemtudom megnézni, mert korán lefekszek.
Jobb így ,hogy késõre teszik az ilyen japcsi filmeket, mert azért a legtöbb nem vlmi jó azért valjuk be, de ez kivételesen nekem is nagyon tetszett és ez jobb lett volna a 20 órakkor kezdõdõ Rossel Crow-os film helyére, pedig sztem õt ,de ez a filmje vhogy nem jött be annyira!!!
zakalwe 2007 nov. 25. - 18:35:20
Annyiban jobbak, hogy több embert érdekelnek, többen néznék meg õket. Ez nem is meglepõ, Russel Crowe egy öt éves filmben biztos több nézõt csalogat, mint egy 20 éves hongkongi akciófilm. Mondjuk én is jobban örünék, ha kicsit korábban kezdõdne, de ez még az mtv-n is így megy, ahol elvileg nem támaszkodnak annyira a reklámokra, a Szigorúan piszkos ügyek 1-2-3-at is éjfél, fél egy körül láttam.