Szédült száguldás

Bakancslistához adom
Crazy Race
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német akció-vígjáték, 95 perc, 2003

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Marc most aztán igazán benne van a slamasztikában! Sikerült magára haragítania a város egyik legrettegettebb bűnözőjét! Történt ugyanis, hogy összecserélt két tűzpiros Ferrarit, s a kiszemelt autó helyett a maffiózó kocsiját sikerült ellopnia, majd később összetörnie. Így hát tartozása nem kevesebb, mint félmillió euro. Pontosan annyi, mint amennyit egy őrült milliomos ajánlott fel fődíjként, az általa szervezett autós gyorsasági versenyen. Nincs mit tenni, ha meg akarja érni a harmincadik születésnapját, akkor indulnia kell a Németországot átszelő illegális autóversenyen! A dolgát azonban cseppet sem könnyíti meg, hogy nyolc éves kislánya éppen ezt a hétvégét tölti nála, sőt röviddel a rajt után még egy rendőrnővel is meg kell küzdenie?És ha ez még mindig nem lenne elég, ott vannak a nem kevésbé elszánt versenytársak is. Mindegyiküket más-más cél motiválja, a módszereik is eltérőek, csak egyvalami közös bennük, mindannyian szédültek, hasonlóan az őket üldöző rendőrökhöz.
A győzelemért folytatott emberfeletti küzdelmükben mindenhol káoszt és roncsokat hagynak maguk után!

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu