Szemenszedett szenzáció

Bakancslistához adom
Switching Channels
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, 105 perc, 1988

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Üdvözöljük a televíziós hírműsorok dilis világában, ahol semmilyen áldozat nem számít, ha egy exkluziv interjú készülhet egy szemtanúval, ahol állandó a késztetés a szenzációhajhászásra, ahol a szex és agresszivitás tuti téma. De mi zajlik a kamerák mögött?
A rámenős John L. Sullivan, az egyik chicagói tévéállomás hírszerkesztőségét vezeti. Volt felesége, Christy, a vérbeli szenzációvadász riporter régóta vele dolgozik, de egy szép napon felmond, mert új barátja, Blaine egy neves New York-i csatornához hívja. John azonban rádöbben, hogy Christy milyen sokat jelent a számára, ezért aztán minden csábítást, trükköt bevet, hogy maradásra bírja. Így igazán kapóra jön egy óriási szenzációt, exkluzivitást ígérő esemény, amelynek hátterében Roy Ridnitz, Illinois állam főügyésze áll.

Stáblista:

Szereplők

Christy Colleran
John L. Sullivan
Roy Ridnitz
Blaine Bingham
Ike Roscoe
Siegenthaler

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
toshiba321 2010 jan. 20. - 16:18:51 9/10
nem rossz film
7/10
zszoltan 2007 máj. 06. - 12:10:35 7/10
A magyar címfordítás ez esetben kifejezetten jóra sikerült. Azon kívül, hogy jobban utal a film tartalmára, még az eredetijéhez is jobban kapcsolódik.
Ennek a jó kis vígjátéknak mindkét változatát láttam. De nekem ez a remake jobban tetszett. Sokkal 'modernebb' poénok voltak benne, és szerintem a színészek játéka is jobb volt. Pedig a Lemmon-Matthau páros is nagyon ott van, de valahogy engem a Szenzáció stílusa nem igazán fogott meg. Ezt viszont merem ajánlani szórakoztató esti mozinak.

Forma:4 + Tartalom:1
7/10