Szent Klára

Bakancslistához adom
Clara Hakedosha
16 éven aluliak számára nem ajánlott izraeli romantikus dráma, 84 perc, 1996

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Klára 13 éves és elbájoló. Rendelkezik azzal a nem mindennapi képességgel, hogy bizonyos dolgokat előre lát; előre meg tudja mondani például, hogy a matektanár melyik példákból fog dolgozatot íratni, melyik napon, melyik órában. Osztálytársai ezért aztán kellő tisztelettel viseltetnek irányában, hiszen egy ilyen tehetséget meg kell becsülni. Titkolózásuk ellenére azonban a felnőttek is felfigyelnek a dologra, és amikor valami lottó-számok felől kezdik faggatni a kislányt, minden osztálytársa megrémül. Ráadásul kiderül, hogy ez a képessége csak addig tart a lánynak, amíg elkerüli a szerelmet.
Forgalmazó: Örökmozgó

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
bluebird 2012 szept. 12. - 17:30:57 Előzmény Szoror
Fõleg, ha megtanulod, hogy a nemzetiségneveket általában, így nemcsak az "izraeli"-t, de valamennyi általad felsoroltat is kisbetûvel írja a magyar....
rezynegi 2011 márc. 12. - 20:54:40
annál is inkább nem kéne belemerulnie mivelh ha megnézi akkor bizony látja h cseh szerzopáros írta a filmet, akik nem izraeliek(arról nem is szolva h vannak felvásárlásra sokkal inkább vonzobb helyek kerek e világon)...és megnyugodhat, ugyanis eddig a duna tv-n nagyon sok europai (román,szlovák,lengyel, dán, svéd,francia,olasz,de iráni, argentin,stb...)film ment, oszintén remélem h eztán is így marad...sot duna tv volt az ami pár éves késéssel a magyar szemle filmeket is adni szokta, remélem ez a szokása is megmarad...és pl egész véletlenul ma ez elott a film elott ujra egy ausztrál filmet vetítenek majd...
sioux 2011 márc. 12. - 13:02:38 Előzmény Szoror
Nincs hazánkat felvásárolni akaró nemzet. Ez egy demagóg szlogen, kihasználva, hogy egy ostoba izraeli politikus hülyeségeket beszélt. Van külföldi, aki itt akar befektetni, vagy zöldmezõs beruházással vagy meglévõ cég megvásárlásával. Izraeli, német, osztrák, olasz angol, amerikai, de még lengyel, ukrán (ld pl Dunaferr) és román is. És mi több, ehhez az adott filmrendezõnek, az adott ország filmmûvészetének semmi köze. Úgyhogy felülsz a néphülyítõ propagandának.
ARitaJ 2010 nov. 21. - 21:46:45
Keresem ezt a filmet!
Ha neked megvan keress meg az agnesritajakus@gmail.com -on
Gala86 2010 márc. 28. - 08:18:38
Pont tegnap mondtam anyámnak, h miért nincs olyan tévécsatorna, amin európai filmek mennek. Mindenhol csak az amerikai szutykokat látni. Viszont én az izraeli filmeknek is tudok örülni. Ezt is meg szerettem volna nézni, csak nálunk adáshiba volt. Remélem megismétli a Duna 1.
lindababa 2010 márc. 27. - 22:31:37
Szóval nem tetszett a film.:(
lindababa 2010 márc. 27. - 21:58:08
Bocsi, de erre csak azt írhatom, de hülye vagy!!!! Most már megnézem, lehet, hogy tényleg rossz a film, de erõs a gyanúm, te másért írtad mindezt.
Szoror 2010 márc. 27. - 20:39:02
Szörnyû,hogy izraeli filmet láthatunk,de Szlovák ,Román,Osztrák,Horvát,Szerb,Ukrán filmeket nem.
Miért kell ilyen galádul hazánkra veszélyes "felvásárolni akaró" nemzet filmjeit vetíteni? Kötelezõ? Van nekünk bõven pótolni valónk az európai filmgyártásból is.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu