Szerelem

Bakancslistához adom
Love
18 éven aluliak számára nem ajánlott francia-belga erotikus dráma , 130 perc, 2015

Értékelés:

36 szavazatból
Szerinted?

Murhpy és Electra határtalanul szeretik egymást. Szerelmükben az örömszerzés minden formája szóba kerül, amellyel a másik felet kielégíthetik. Egy napon a végső vágyak között szóba kerül egy harmadik fél bevonása. A szomszédba költöző Omival a végső fantázia is megvalósul. Később azonban Omi terhes lesz Murphytől, s úgy döntenek, megtartják a gyereket. Murphy és Electra szerelme így annak ellenére kisiklik, hogy korábban úgy tűnt, semmi nem állhat útjukba.
Bemutató dátuma: 2015. szeptember 24. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
The Cortez 2019 márc. 13. - 16:13:57 4/10 Előzmény BOTICSELLI
Te meg buzi vagy tényleg? A szőrös faszokra is gerjedsz? Nem kell teljesen csupasznak lennie, létezik fazonra igazított pina is. Dzsungel se legyen, mert az meg gusztustalan.
8/10
BOTICSELLI 2019 márc. 08. - 19:53:51 8/10
A film nagyon depressziós. De hát az élet is olyan sokszor....
Amit viszont nem érek, hogy itt emberek miért vannak kiborulva egy szőrös nemi szerv látványától??? Pedofilok vagytok tényleg? Gyerekekre gerjedtek? Ez a csupaszítás mánia teljesen beteg dolog. Egy felnőtt érett nő NE legyen csupasz! Természetellenes.
4/10
The Cortez 2019 febr. 03. - 13:58:56 4/10
Noé „3D pornó”-ja rohadt nagy csalódás, főleg a Visszafordíthatatlan, és az Enter the void után. 2 óra, éles szexjelenetekkel megszakított tömény unalom, ami legalább annyira hosszúnak tűnik, mint az utóbbi. A másik 2 nagyjátékfilmjéhez hasonlóan, ez az alkotás is simán letudja hozni az embert az életről, csak itt a rendező sokkolás és brutális kameramozgás helyett monotonitással, meg a nézőre telepedő depresszióval éri el ezt a hatást.
A sztori a 3-as szexről, illetve annak lehetséges következményeiről szól, ami tök érdekes lenne, ha kidolgozottabban, valamint nem ilyen kurva vontatottan tálalnák. A fő probléma az lehet, hogy a sok arcoskodás a kreativitás rovására ment. Ugyanis Noé aztán nem aprózta el: egyértelműen magáról mintázta a főszereplőt, aki a fiát egészen véletlenül Gasparnak nevezi el, ráadásul a rendező eljátssza a menő művészt, akit pont Noénak hívnak. Ja meg – a 2001 és más filmek mellett – többször tiszteleg a saját alkotásai előtt: konkrét jelenetek köszönnek vissza a Visszafordíthatatlanból, plusz a Voidból.
A film legnagyobb bűne az, hogy nem csak a jelenben játszódó szál, illetve a flashbackek nagy része rohadtul unalmas, hanem a szexjelenetek többsége is. Ezek mellett kegyetlenül szar színészi alakításokat is láthatunk. A 3D alig van kihasználva, amikor igen, akkor is elég "hatásvadász" módon.
7/10
bekbula 2017 febr. 12. - 13:19:43 7/10

A rendezõ erényei most is kidomborodnak:
A nevesincs színészekbõl kiaknázott maximális teljesítmény.
Az is biztos alkotói kézre vall, amint a flashbeckek ellenére mindig is pontosan tudjuk követni a film cselekményét. Irgalmatlanul pontosan megfogalmazta azt az érzést, amikor a nemiség és a szerelem egymásra lel. Mindannyiunk átélhettük ezt, amikor a szakítást követõen azt hisszük, hogy csak szex volt az egész, egy másik nõvel ugyanilyen jó lesz, és ekkor szembesülni az ürességgel, a hiánnyal... Ezt is nagyon szépen kidomborítja, amint egy csodaszép színésznõ alakítja a feleségét és a überhelyes gyerekét. Látszólag minden rendben van, csak a Minden veszett el (legalábbis azt hisszük). Mert ez aztán az önbecsapás magasiskolája, amikor azt hazudjuk magunknak, hogy boldogtalanságunk fõ oka abban keresendõ, hogy egykor utat tévesztettünk. A filmet nézve arra gondoltam, hogy a szerelmesek újra egymásra lelnek és ekkor jön a következõ felismerés: a felmelegített leves- effektus, a kijózanodás - mint a felugró paneleken szokás a felkínált kérdésre adandó válaszlehetõségek: Õ az élete szerelme? IGEN - NEM - MÉGSEM. (Esetünkben a mégsem a helyes). Úgy vagyunk genetikailag megkreálva, hogy a jelen szürkeségét, kilátástalanságát bevilágítjuk a letûnt és soha vissza nem hozható múlt lidércfényével. Az agyunk nem képes elfogadni a rettenetet és azt hazudja nekünk, hogy lehetett volna másként, máshogy. Holott ha a vágy titokzatos tárgyát, esetünkben a hõn áhított szerelmet még egyszer visszakaphatnánk, az egészet porig rombolná a hétköznapok banalitása, az unalom, a türelmetlenség és vargabetûvel bár, de ugyanide jutnánk, mint az IKEÁ-ban: Ön most itt áll. Nincs második esély, nem azért, mert a bosszúálló sors kibabrál velünk, hanem mert ez van belénk kódolva: nosztalgikus epekedés a szép - valójában sohasem létezett - múltért, egy Sosemvolt Birodalomért (lásd bõvebben: Lem: Solaris). Az élet kialakulásának feltételei: víz, étel, megfelelõ klíma és élethazugság.
Ami a film hibáit illeti: önismétlésként hat a Visszafordíthatatlanból ismerõs szerkezet, az idõben visszafelé haladás, mely által újabb és újabb jelentéssel árnyalja, gazdagítja, felülírja az addig látottakat. Akkor a filmidó: ezt a soványka mondanivaló nem bír el 130 percet. Szemlátomást a rendezõ belefeledkezett az igézõ testek látványába, ezzel ugyanabba a hibába esik, mint a cannes-i Arany Pálmá-s Adele élete alkotója, Abdellatif Kechche, túllõ a célon, teljesen funkciótlanul, bõ lére eresztve taglalja a nemi aktusokat. (Mondjuk, a transzvesztita-jelenet ellenállhatatlanul vicces). És így a fejtegetéseim végén meg kell említenem a film nagy ajándékát, mely nem a rendezõ, de nem is a színész teljesítményét dicséri, amidõn a filmvégi jelenetben a fürdõkádban ülõ, saját zátonyra futott élete miatti kétségeesésében zokogásban feltörõ fõszereplõvel együtt felsír az egyévesforma statiszta kisfiú, az (ön)szenvelgés helyett lencsevégre lett kapva valami mély és megrázó, amit nem írtak bele a forgatókönyvbe. Ezt szokás Életnek nevezni.
_-unique-_ 2016 szept. 24. - 01:16:34 Előzmény Meril
A zene Erik Satie-Gnossienne No.3 :) Én is emiatt kerestem rá a film zenéire.
10/10
Meril 2016 aug. 28. - 12:49:41 10/10 Előzmény Vrízea
Sajnos nem, de köszönöm azért. Nálam rögtön egy ágyjelenettel indul a film és ott a háttérzene ez. Csak nem más filmet láttam. :) Ez amit mutattál akkor van pl. mikor a srác nézi a barna lányról készült fotókat. Valahol a film közepén. Amire én gondolok az meg egy melankolikus zene Gymnopédie féle lehet. Az éttermi/büfé jelenetnél pl. mikor beszélgetnek akkor is ez megy. Valami fapados büfé és a háttérben egy olyan poszter van ami távol keleti vagy hasonló tájképet ábrázol. Ezt most jól leírtam. :)
9/10
Vrízea 2016 aug. 11. - 19:19:08 9/10 Előzmény Meril
Kedves Meril!
Szerintem,ami a film elején szól zene,az a Funkadelic-Maggot Brain
10/10
Meril 2016 júl. 02. - 20:35:45 10/10
Ez egy szuper érzékeny film. Filmben ritkán látni ennyi szexjelenetet. Az egész, hangulat és látvány tetszik, akik szeretik a mûvészibb, elvontabb hangulatú filmeket azok szintén így lesznek vele szerintem. A zenéjére kíváncsi lennék amit rögtön a film elején hallani. Erik Satie lehet de nem a Gymnopédie. Nem tudja valaki? A youtubon nem találtam.
7/10
Gollam24 2016 febr. 18. - 15:03:11 7/10
Nagyon öncélú lett, egy idõ után már kifejezetten zavaró benne ez a sok értelmetlen dugás, lehetett volna jó film is egy ütõsebb mondanivalóval (az kevés, hogy bemutatja, hogy a kapcsolat mennyi mindenen elbukhat: megcsalás, féltékenység, drog stb., és sokszor csak utólag jövünk rá, hogy életünk szerelmével ért véget a kapcsolat, amit aztán még inkább sajnálunk és szenvedhetünk miatta), nekem ez így kevés volt.
9/10
Vrízea 2016 febr. 09. - 18:14:18 9/10
Igen,igen,bármi furcsa,nekem NAGYON tetszett a film.Azt nem értem,hogy aki nem szereti az ilyen típusú filmeket,az minek ül be egy Gaspar Noé filmre?Negatívumként csak annyit tudnék mondani,hogy a végére nagyon el volt nyújtva,lehetett volna rövidebb is.A szõrõs "részek" nekem se jöttek be,mert a 21. században ez igazán lelombozó,és magamon se viselném el.Viszont,nagyon tetszett,hogy a pasi szemszögébõl mutatták be az érzelmi oldalt (talán ilyen filmet,így még nem is láttam) ,és itt azt is fontos megjegyeznem,hogy aki nem rendelkezik igazi mély érzelmekkel,az nem is fogja soha megérteni ennek a filmnek a mondandóját.Igen,sok volt benne a szexjelenet,de aki prûd,az nézzen például "Barátok Közt"-öt inkább. :-) Kifejezetten tetszett az is,amit mások írtak hibának,hogy amatõr színészek voltak.Nekem pont ettõl volt életszerû az egész.Pozitív,hogy nem voltak benne azok a bizonyos kamu nyögdécselések,kamu arcszerkezetek,mint a legtöbb pornóba,ami pont ezért teszi megjátszott gagyivá,bár ez nem pornó film,hanem erotikus dráma ugyebár.Az is tetszett,hogy 3D-be ment az egész (ilyen filmet,szintén sose láttam még 3D-be),és az is jó befejezés volt,hogy nem az lett a vége,amit esetleg sokan vártak,mint az életbe se,oly sokszor.Ja,és most lehet megbotránkozni!!!Nekem az arcba élvezõs rész is bejött. :-) Ebbe semmi perverzió nincs,mert nem jöttem szexuális lázba,hanem inkább csak meglepõdtem,de egy ilyen jellegû filmbe,totál belefért,és érdekes megoldás volt ez 3D kivitelezésbe.Amúgy,az életbe is király lenne így,hogy megvan a látvány,meg az élmény,de mégse lesz az ember tiszta ge... :-) Rég láttam,ilyen jó filmet.Viszont,aki az amerikai csihi-puhi,vagy szánalmas egykaptafás extra gagyi vígjátékokat részesíti elõnybe,az meg ne nézze,mert nekik nagy csalódás lesz!!!
juliusvega 2015 dec. 12. - 17:28:29
Megnéztem a filmet és abban egyet értek az elõzõ hozzászólásokkal, hogy értéke 0. Viszont kiakadtam, hogy mindenki a természetes puncin volt fennakadva. Szerintem ez a része pont ízlésesen sexy volt. Pedofilok vagytok, hogy a babapunci jön be? Most lehet oltani, hogy 21. század meg higiénia, de jelezném a higiénia a rendszeres intim tusnál és nem a borotvánál kezdõdik! Sok idióta kis hülyegyerek aki a playboyon nõtt fel. Nulla egyéniséggel!!!!
7/10
m3246 2015 dec. 05. - 20:55:52 7/10
Alapvetõen nem volt bajom a filmmel, pornón nõttem fel szóval ebbõl a szempontból a legkisebb mértékben sem volt semmi megbotránkoztató a film... Azt ugyan nem értem miért kell szemköztlõni a nézõt :) hál Isten letöltve néztem 2D-be... szóval no para... nekem a threesome annyira hiteles volt és annyira tetszett, hogy irigy lettem :) :) amúgy 100 percre vágva jobb lett volna a film, néha már túl sok volt a rinya, persze megértem ha nagy szerelmed elveszted az fáj, de akkor is... Igen nekem is furcsa volt és tényleg úgy éreztem néha mintha az Ütközetben eltûntet nézném :) Ha már a faszt lehet mutatni premierplánba, akkor igazán lehetett volna fazonra nyírt puncikat is mutogatni... valahogy gusztusosabb lett volna, amúgy én még életemben nem láttam ilyet élõben szóval furcsa volt... és a furcsa alatt azt értem, hogy kellemetlenül furcsa :)... A végére vártam egy konkúliót, de mondjuk úgy elmaradt... Összességében jól szórakoztam a filmen 7/10
ludmilla-kamilla 2015 okt. 30. - 12:38:59 Előzmény benkewood
Aki nem bírja a nõi testet természetes formában elviselni, az férfinek tartja magát egyébként? Ez a lényeg az életben? Akkor nézz filmet koncentrációs táborról aztán lehet életedben elõször elgondolkozol mik a valódi értékek, hülye gyerek :) Kit zavar ez? Hülye gyerekeket... :) Szerintem.
Bigpapa 2015 okt. 04. - 11:40:43 Előzmény benkewood
Tegnap egy barátnõmmel ültem be rá, hát megakadtunk rajta. Nem a szex miatt,mert pont azért ültünk be, hanem ahogy te is írtad, ez a dzsungel a nõk lába közt, mint ha a 70-es évek pornóját néztem volna. Bár a bnõm mondja, hogy sajna edzésen az öltözõben õ azért lát ilyeneket. Baszki, én el vagyok kényeztetve,mert ilyet életemben elõször és utoljára 1995-ben láttam, akkor is majdnem behánytam :D
A színészi játék konkrétan nulla, a zene az jó, a két csaj teste jó, az Electra fogait ne is nézzük :D én a travis részen kongattam meg a vészharangot :D :D :D
Épp azt beszéltük film közben, hogy errõl hazamész és eret vágsz magadon :D Gecire lehúz a film. Mivel nem szól semmirõl. Két ember, akiket csak a szex köt össze, b*sznak fûvel fával, egy nem betervezett félreb*szás miatt szétmennek. És ebbõl van a vergõdés. Hát b*szd meg! :D És komolyan ezt adják 3D-ben? Fasza lehet, ahogy a sperma kirobban a képedbe....böeee
Az a baj, hogy aki a 70-es 80-as évek pornóin nõtt fel, annak egybõl szemet szúr, hogy azoknak legalább volt jó történetük, és viszonylag hitelesen játszottak azok a színészek is. Itt dugnak állat módjára,de semmi hitelesség nincs ezek után, vagy e mögött.
Nem tudom pontozni a filmet, mert a szex miatt lehetne egy 8-as,de az agyhalott sztori miatt és a "színészek" miatt pedig egy 2 pont.Szóval ez pontozhatatlan film.
Azon röhögtünk, hogy akik beülnek erre elsõ randis filmnek :D A srác azért, hogy hát ha utána a csaj olyan állapotba kerül, hogy meg lehet dugni, a csaj meg azért, mert szerelem a címe, majd kiderül a srác mit szól hozzá. És nyitásnak kapnak egy farokverést :D LOL
1/10
Antalka74 2015 szept. 28. - 22:44:02 1/10
Agyhalál... 15 perc szex, még max. 15 percnyi "történet" + 100 perc az életbõl - mármint az enyémbõl :-( Legalább a 3D-ért ne fizessetek, mert nézhetitek egy ajtófélfába szorult pasi agonizálását;-)
1/10
benkewood 2015 szept. 28. - 08:37:13 1/10
Borzalmas!!!!!!!!!! Már a nyitó jelenetnél majdnem odahánytam az elõtem ülõ nyakába... ilyen szõrös muffot 15 éve nem láttam!!!! Miért nem lehet rendesen leborotválni a nõi szerveket???!!! Nehogy azt mondja valaki, hogy szemérmességbõl, miközben a meredõ faszokat és röppenõ spermákat telibe mutatja a kamera... Egyszerûen szörnyû. Ráadásul mindkét nõ durván dzsungeles. Ha nem is csupaszra, de legalább valami ízléses pár millis fazonra meg lehett volna csinálni õket!!! Nade menjünk tovább, itt még nem értek véget a borzalmak... A színészek játéka annyira amatõr, hogy ilyet utoljára talán magyar filmben láttam. Nagyon erõltetett, hogy angolul beszélnek, érezhetõ, hogy abszolút nem az anyanyelvük, és nem tudják rendesen kifejezni magukat. BEszéltek volna inkább franciául, bár azt nem szeretem, de nem lett volna ilyen zavaró!!! A történet a következõ borzalom... depresszív, ugyanakkor unalmas. Nem is vesztegetem rá a szavakat..... Háromnegyed óra szenvedés után örömmel hagytuk ott a mozitermet (megjegyzem, nem az elsõk voltunk akik leléptek). Aki a szex kedvéért nézné meg, ne tegye! Aki a színészi játék vagy a sztori miatt nézné meg: ne tegye!!! Aki szereti a durván szõrös muffokat, és az öncélú, depressziós filmeket: NÉZZE MEG!!!!! Jó szórakozást hozzá! :-)
idrimbe 2015 szept. 26. - 21:37:15
Jó sok benne az erotika... vagy inkább pornó. Anélkül egész jó kis szerelmes dráma lett volna.
Végül is gondolom ez az egész azért volt, hogy 3D-ben lehessen moziban pornófilmet nézni, és 3D-ben láthassunk, ahogy szembejön a...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu