Szerelem meg hal

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar kisjátékfilm, 30 perc, 2003

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Feri és Karcsi haverok. Naponta együtt horgásznak. Egy-egy halat többször is kifognak. Itt van például "Erzsike". Már sokszor visszadobták. De előbb-utóbb azért mégis vacsora lesz belőle. A halakon kívül fontosak még a csajok is. A "Csajozónak" már minden lány megvolt a faluban. Csak Hajnal nem, aki most került a postára dolgozni. Mindketten becserkészik. Aztán jön a szüreti buli. Vajon melyikük fogja "kifogni"? A filmet az alkotók Gion Nándornak ajánlják.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
adamnagysweetmovie 2011 szept. 04. - 23:31:08 6/10 Előzmény mulao
Nekem is a határon billegett a film, kicsit sterilnek éreztem a figuráit, a szimbolikus horgászat-csajozás megfeleltetést meg néha keresettnek. A sztori dinamikája és a képi világ is hagyott némi hiányérzetet bennem.
Tipikus érzelmes nosztalgiamozi, ha jól értettem a barátság erejérõl. Tisztes iparosmunka, szvsz.
mulao 2009 szept. 07. - 20:23:09
Most néztem, sajnos elakadt a videó a végefelé.Nem is tudom eldönteni, hogy tetszett-e vagy sem, az elején uncsi volt, aztán ahogy kezdett beindulni elkezdett jobban érdekelni.Tompos Kátyának nem értem hogy adhattak ilyen pici szerepet, mert jól játszott, de nagyon kicsi szerepe volt, de még így is helyes volt, sõt eléggé betudta teríteni a vásznat, pedig tényleg nyúlfarknyi szerepe volt, még az arca se látszott sokat, szövege is alig volt, aztán mégis.