Szerelemlecke

Bakancslistához adom
Love Hurts
amerikai vígjáték, 90 perc, 2009

Értékelés:

41 szavazatból
Szerinted?

Ben középkorú, megkövesedett férfi, ellentétben az életvidám, vibráló feleségével, Amandával. Amikor az asszony végül elhagyja, Ben nehezen éli meg az elvesztését. Alkoholba fojtja bánatát és nem hajlandó megválni a pizsamájától. Az irányítás így hamarosan a tizenhét éves fia, Justin kezébe kerül. A fiú nem tétlenkedik, mire Ben kapcsolna, már ő a legnépszerűbb egyedülálló fickó a városban. Azon kapja magát, hogy mindenféle nőszemélyek akarnak ráakaszkodni. Ben rájön, hogy csak egyetlen nő érdekli igazán. Ha vissza akarja kapni Amandát, a sarkára kell állnia.

Stáblista:

Szereplők

Amanda Bingham
Ben Bingham
Justin Bingham
Hannah Rosenbloom

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
MoonShine 2011 nov. 16. - 16:49:03 5/10
Egyszer nézhetõ!
wnnb 2010 márc. 16. - 01:24:41
Gyenge darab. A történet ugyan 12 egy tucat, a cselekmény és a végkifejlet elõre látható, de ettõl még lehetett volna akár jó, kellemes, vicces és pihentetõ, de mégsem lett.
Grant nem volt jó választás ehhez a szerephez. Az egész film az õ karaktere köré épült, a többi szereplõ csak idõ és térkitöltésnek lett megírva, még kidolgozott jellemük, jellegük sem volt.
Max 2 pont a 10-bõl.
5/10
Rahar 2010 márc. 09. - 18:04:21 5/10
Egyszer jó volt megtekinteni, de semmi különös, többször biztos nem fogom. Közepes film egy csendes hétköznap estére esetleg elmegy, de semmi más, aki csak a jobb filmeket kedveli az felejtse el, én sem rakom bele a gyûjteményembe. Tipikus alaptörténet, kiszámítható cselekményvezetés, gyenge színészi munka és közepes képi megvalósítás jellemzi. 10 pontból 5 pontra értékeltem.
hernyo05 2010 márc. 06. - 12:34:34
A forgatókönyv gyenge, a fõszereplõ pedig nem elég jó színész ahhoz, hogy elvigye a hátán a filmet. Sztem.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu