Szerelmem a szomszédom

Bakancslistához adom
Falling in Love with the Girl Next Door
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, 92 perc, 2006

Értékelés:

78 szavazatból
Szerinted?

Üdvözöljük Catalina Islanden, ahol Bridget Connolly és Betsy Lucas a legnagyobb ellenségek. A két középkorú hölgy már időtlen idők óta szomszédok és évek óta dúl közöttük az ádáz háború (bár tulajdonképpen egyikük sem tudná megmondani, annak idején mi miatt is pattant ki a vita). Ebben a pillanatban mindketten azzal vannak elfoglalva, hogy egymást túllicitálva találják ki a jobbnál jobb Halloween tréfákat, igaz, az ünnep még több mint egy hónap múlva lesz csak.

Stáblista:

Szereplők

Theresa Connolly
Mark Lucas
Bridget Connolly
Betsy Lucas
James Connolly
Frank Lucas
Roger Reyes

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
dandelion83 2018 okt. 06. - 12:47:16 7/10
Könnyed, egyszernézős alkotás, nem vártam tőle sokat, de még így sem fogott meg. Valami hiányzott belőle, de megfogalmazni sem tudnám, hogy mi az. Ennél nagyon sok jobb alkotás van a romkom-k között.
5/10
Cukros csirkecomb 2018 ápr. 04. - 00:35:30 5/10
A forgatókönyvíró nem erőltette meg magát...
Tibag05 2013 ápr. 12. - 15:30:39 Előzmény pocsolyaugro
Mi aranyos abban hogy két ember évtizedeken át azon mesterkedik hogy csesszen ki a másikkal!
egyrészt fárasztó új és új szemétségeket kitalálni, másrészt undorító és aljas!
pocsolyaugro 2010 jan. 17. - 01:50:31 Előzmény Marcipáncica_
Bocsi. Napraforgó-nak szántam az üzenetet. Egyébbként szerintem aranyos film.Szükség van ilyen filmekre, hogy kikapcsolódhassunk.
pocsolyaugro 2010 jan. 17. - 01:32:52 Előzmény Marcipáncica_
Ken Marino (Mark Lucas) pótlom a port.hu hiányosságát.
http://www.imdb.com/title/tt0453486/
10/10
rádeszter 2009 nov. 01. - 13:51:27 10/10
Valahol olvastam, hogy Patrick Duffy-nak és feleségének két örökbefogadott fia van - egyikõjük neve: Conor. Kép is volt a cikkhez, az egyik fiú hasonlít a filmbeli Fred-hez. Így feltehetõleg Fred megjelenítõje Õ lehet.
napraforgó 2009 okt. 31. - 17:39:23
"Isteni" a szereposztás. Csak a fõhõs ,Mark nem szerepel benne.
Conor Duffy talán Patrick Duffy fia?
offtopic
Marcipáncica_ 2009 aug. 23. - 11:33:19
Tökéletes példája annak, hogy miért utálom a nagy frincfrancos esküvõket.
Ezért... :S
ELog 2009 aug. 23. - 11:14:30
Nekem nem különösebben tetszik ez a film, egy-két jelenetétõl eltekintve, viszont sok bajom sincs vele. Szeretem az ilyen egyszerû kis történeteket is, aki akarja ezekben is találhat tartalmat. De aki itt Zeffirellire hivatkozott, azt gondolom, nagyon mellényúlt. Azért egyezzünk ki abban, hogy nem Zeffirelli a rendezés csúcs. Annak hatásait, hogy állandóan monumentális kosztümös filmeket rendez, nem kéne összekeverni a kivitelezés minõségével. Mert bizony az ördög a részletekben búvik meg, és a nagy nevû rendezõnek alig van olyan filmje (ha van egyáltalán), amit ne vágna agyon a pátozsszal, a szirupos mázzal, amivel leönti a történetetit. Nekem pl. a Napfivér, Holdnõvér óriási csalódás volt, amikor a sok áradozás után, amellyel emlegették végre sikerült megnéznem. A Názáreti Jézus-ból Jézus alakjára Robert Powell tökéletes választás, de a filmrõl nagyjából azt lehet elmondani, hogy Zeffirelli legnagyobb érdeme, hogy nem rontott túl sokat a témán.
susan88 2009 febr. 14. - 21:36:19 Előzmény yoz007
Jesszusom de okoskodik valaki kettõvel elõttem.
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval.
Kellenek ilyen könnyed filmek is.
Részemrõl imádom a komoly mondanivalóval bíró alkotásokat,de nem értem,hogy csupán megjegyeztük,hogy egy igen könnyed és kellemes filmmel van dolgunk,felháborodva egy idióta egybõl Zefirellihez hasonlítja .Ennyi erõvel,mi is írhatnánk,h. tuti csak a Rómeó és Júliát láttad,de ilyen marha vitákba nem kell belemenni.
A komment ehhez a filmhez van,már az is baj,ha valakinek tetszik?!Néha jól jön ilyet is nézni.Egyértelmû,hogy nem remekmûként vonul be a filmtörténelembe,de nem kell kritizálni.
Egyszerû,bájos,jó kis történet.
Babyface 2009 jan. 08. - 16:47:35
Nekem inkább arról van meg a véleményem, aki azt hiszi, hogy egy filmrõl alkotott vélemény alapján képes megismerni a másikat.
JELZEM!!!!: Én például ismerem Franco Zeffirellit, nagyszerû rendezõnek tartom. Ettõl függetlenül nem hiszem, hogy azért, mert valaki szívesen néz olykor olyan filmet, aminek nem feltétlenül van komolyabb mondanivalója, csupán másfél órán keresztül felhõtlen kikapcsolódást nyújt, még nem jelenti azt, hogy igénytelen lenne. Olykor kifejezetten kellenek az ilyen kellemes kis filmek a szép környezetükkel, a kissé meseszerû történeteivel, a kedves szereplõivel... Nem mindenben kell a mûvészi értéket keresni. Vannak, akik értékelik a filmeket szerepük és létrejöttük miértje alapján, és vannak, akik azt hiszik, hogy azzal, hogy Zeffirelli nevét emlegetik, már borzasztóan intelligensnek tûnnek majd, és rémesen komolynak fogják tartani.
Hát... csak annyit tudok ajánlani, hogy egy igazán intellektuális társaságban az ilyetén való hozzászólásokat tessék mellõzni, mert bizony hamar kibújik az a közmondásos macska abból a bizonyos közmondásos zsákból!!!

Nézze csak meg nyugodtan ezt a filmet mindenki, aki egy kellemes kis kikapcsolódásra vágyik!!!!!

Szép napot!
yoz007 2008 nov. 28. - 15:11:23
Sajnos nekem teljesen más a véleményem, mint az elõttem véleményezõknek.
Szeretem az igényesen elkészített, tartalmas, romantikus filmeket, melyek magával ragadják az embert. EZ A FILM NEM ILYEN!!
Rómeó és Júlia feldolgozásból ez a film nem kerül a gyûjteményembe, az biztos. (Sajnálom a DVD-R lemezt is, amire felvettem!!!)
Cselekmény: NULLA, mondanivaló: NULLA, emberábrázolás: NULLA, színészi alakítás: nulla, izgalom: nulla, humor: nulla!!!
A fantasztikus "drámai csúcspont", hogy kölcsön adja a telefonja akkuját a jómódú fõhõs egy szintén tehetõs pilótának és ezért nem tud sms-t fogadni.
A "filmvígjáték" meghatározást is mire érthették vajon???
Természetesen ennek a filmnek is meg van a maga közönsége, akiknek hiába is magyaráznám, hogy inkább nézzék meg az eredetit.
(A Zeffirellire valószínûleg azt hinnék, hogy valami új kóla fajta...)
susan88 2008 okt. 22. - 23:17:16
Ennél pontosabban nem is lehetne leírni:)
Tényleg nagyon jó,vicces,szép film,kedves történettel
ELIZABETH11 2007 jún. 20. - 21:15:46
Nagyon bájos ez a film,gyönyörû környezetben.
Két,egymással rivalizáló család kibékül,miután a fiatalok egymásra találnak,de nem könnyen.Közben bonyodalmak,vicces jelenetek szemtanúi lehetünk.A fiatalok tiszta,szép szerelme bontakozik ki,s válik valóra,miközben nevethetünk a sztorikon,s gyönyörködhetünk a táj szépségében.Jó tévézést mindenkinek!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu