Szerelmes karácsony

Bakancslistához adom
Christmas In Love
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai film, 85 perc, 2018

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Ellie a kisvárosi pékség dolgozik, híres karácsonyi sütiket készít. Amikor az új nagyvárosi ügyvezető, Nick meglátogatja a pékséget, elmondja, hogy modernizálni szeretné, ám emiatt sokan lapátra kerülnek. Ellie megtanítja Nicknek, hogyan készítse el a népszerű sütijüket, és elmondja, hogy az emberek tudják sikerre vinni az üzletet, nem a gépek. Amikor Nick végül előáll a céggel kapcsolatos ötleteivel, Ellie-nek döntenie kell, megbízik-e benne, de még fontosabb, hogy hisz-e a saját álmaiban?

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Rojita 2019 nov. 28. - 21:43:48 5/10
Karácsonyi hangulatba ringató jellegzetes amerikai film. Mindenki süteményt süt, adakozik, ajtót díszit. (Nekem úgy tűnt, h az egyik legjövedelmezőbb amerikai foglalkozás a virág- és koszorúkészítő.)
A forgatókönyv nem vetekszik a felejthetetlen Télapuval és a Csoda NY-ban-nal, de kellemes, hangulatos, romantikus, az ünnepek alatt nézhető kis film.
7/10
dandelion83 2019 ápr. 27. - 13:51:22 7/10
Cuki, szívet melengető, habkönnyű, romantikus karácsonyi filmecske, a kötelező végkifejlettel. Nagy történések, fordulatok, izgalmak nincsenek benne, de amit kell, teljesíti.