Szerelmünk napjai

Bakancslistához adom
Time Freak
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus dráma, vígjáték, 105 perc, 2018

Értékelés:

35 szavazatból
Szerinted?

Az Oscar-díjra jelölt kisfilm alapján készült produkció főhőse, a lángész Stillman (Asa Butterfield) nagy dolgokra hivatott, egy nap azonban barátnője, Debbie (Sophie Turner) váratlanul szakít vele. Stillman mégsem omlik össze teljesen, inkább azt teszi, amit minden összetört szívű fizikazseni tenne: feltalál egy időgépet, hogy teremtsen magának egy második esélyt.

Magával vonszolva legjobb barátját, Evant (Skyler Gisondo), Stillman megkísérel újrajátszani minden kínos találkozást, újrafogalmazni minden béna megjegyzést, hogy Debbie-vel való kapcsolatának minden pillanata tökéletes legyen. A fiatalember azonban az újabb és újabb próbálkozások során arra jön rá, hogy semmi sem tökéletes, akárhányszor játsszuk is újra.
Bemutató dátuma: 2019. február 7. Forgalmazó: Big Bang Media

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
sexykex 2019 dec. 13. - 19:53:14 6/10
Eléggé közismert tény, hogy aki minden észérvet félrelökve végzetesen belegabalyodik valakibe, az vesztésre van ítélve. Ha mindkét fél lángol, akkor gyorsan kiég a kapcsolat, mielőtt elegendő parázs összegyűlhetne egy tartós tűzhöz. Ha az egyik lángol és a másik csak pislákol, akkor könnyebb azt a kis tüzet kioltani, mint felszítani. Szokott is sikerülni. Ha az egyik, már akkor lángol, amikor a másik még ki sem száradt az utolsó zápor óta, na az a legrosszabb. Az egyik úgy viselkedik, mint egy idióta, a másik menekül a lángok elől. Az ilyen mókust szokták elküldeni a búsba, de előtte esetleg kihasználják egy kicsit.
Összegezve: valóban jól jönne, ha a hibáinkat utólag kijavíthatnánk. Még jobb lenne életünk legszebb, legjobb időszakában újra eltölteni néhány évet. Ha csak a fizika ismeretén múlna egy időgép, akkor egymásba érne a fizikusok szerszáma és minden nap más világ köszöntene ránk a sok időutazó miatt.
Szerintem a film jó néhány tanulsággal szolgálhat a párkapcsolatot manapság kezdők számára és közel sem olyan rossz, mint ahogy a pontszáma sejteti. Iron mannak itt alább nem jött be. Na bumm, túléljük!
1/10
iron.gyuri 2019 dec. 04. - 01:42:02 1/10
Azért csak 1,mert 0-t nem lehet adni ! Ez egy szégyen , hogy filmnek merik nevezni !
7/10
dandelion83 2019 júl. 28. - 06:40:32 7/10
Kicsit többet vártam a filmtől a bemutató alapján. Volt benne pár eredeti, megkapó szerelmes rész, de nem volt jól felépítve a film, így összességében annyira nem fogott meg. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Ennek ellenére sokkal többet érő alkotás, mint a napjainkban vígjátéknak eladott, bugyuta, alpári, erőltetett vígjátékok.
10/10
yaka 2019 jún. 29. - 18:25:30 10/10
Kezdjük azzal, hogy a Groundhog Day (Idétlen időkig) a világ egyik legjobb filmje. Az alapötlet, hogy újra meg újra esélyt kapunk a hibák kijavítására, mindenkiben húrokat penget - valszeg mert igaz (reinkarnáció).
Rengeteg film következett a Groundhog Day után, ami ugyanezt a témát igyekezett meghangszerelni. Ez egyáltalán nem baj, ha jól sikerül a hangszerelés! Szerintem ebben a filmben tök jól sikerült, szóval adtam neki egy 10-est, hogy feljebb húzzam az eddigi méltatlanul alacsony értékelését.
10/10
petrov144 2019 jún. 12. - 10:05:28 10/10
Sokkal rosszabb "vígjátékok" mennek mostanában a moziban, itt volt történet, humor (nem is tudom mikor volt utoljára, hogy felnevettem egy filmen) és nem éreztem azt a végén, hogy elfecsérelt idő volt. Alulértékelt itt is és az imdb-n is.
Min 6-7.
6/10
Atis88 2019 jún. 09. - 08:15:46 6/10
Nem olyan rossz film ez. Láttamm már sokkal silányabb romantikus vígjáték szerűségeket. Az alapótlet sem rossz, biztos lennének még jó páran akik így próbálnák meg helyrehozni a dolgokat, ha tehetnék. Más kérdés hogy hosszútávon nem menne. Szóval legalább mem csak a szokasos lovestory.

6/10.
Nagy1A 2019 jún. 08. - 20:08:21 Előzmény kinguci18k
Gyorsan reagálnom kell, mert ezt mindjárt törlik, az tutti!! Kinguci.........nagy vagy!! öröm olvasni egy ilyen pontos, plasztikusan, frappánsan megfogalmazott véleményt!!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu