Szerencse cinkelt lapokkal

Bakancslistához adom
Trouble Bound
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akció-vígjáték, 86 perc, 1992

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Harry miután kiszabadul a börtönből az első útja rögtön egy kártyapartira vezet, ahol elnyer ellenfeleitől 5000 dollárt +1 autót. Nagyon örül annak, hogy ekkora szerencse érte. Útban Nevadába egy kocsmában megismerkedik Kittel, a fiatal lánnyal, aki éppen unokatestvére elől menekül. Kit kissé erőszakosan ráerőlteti magát a férfire. Együtt folytatják útjukat. Az utazás akkor válik rémálommá, amikor a páros az autó csomagtartójában talál egy hullát, s megpróbálnak megszabadulni tőle.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
The Cortez jan. 28. 03:15:32 5/10
Egy alig ismert akciókrimivígjáték, ami road movie, meneküléstörténet és bosszúsztori is egyben. A 2 főszereplő (Michael Madsen & Patricia Arquette) kicsit sem feddhetetlen, de hamar hatalmas nagy szarba, egyenesen a maffia kereszttüzébe kerül. Egy vicces családi szál szintén bonyolítja a cselekményt. A film nem nagy eresztés, teljesen közepes, helyenként izgalmas, néhol idétlen szórakozás zsugázással, hülye dumákkal, véresebb lövöldözésekkel, gengszterekkel meg egy godmothernek számító öregasszonnyal.
10/10
gyuromester 2010 okt. 02. - 21:43:02 10/10
Nemrégiben láttam a filmet egy y-kategóriás csatornán teljesen véletlenül.Szerintem a maga módján szórakoztató a film + Michael Madsen miatt is érdemes megnézni.
twillight 2010 febr. 05. - 21:27:01
Kicsit noir-os beütésû, humoros film jó fõszereplõpárossal.
Ha vki unja a ker.tv-ket, próbálja ki!