Szerencsi, fel!

Bakancslistához adom
magyar animációs sorozat, 5 perc, 1997

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Itt van a Szerencsi család, és a helyi előkelőségek a gömörházi kúria Vadásztermében. Eugén - a rosszcsont tinédzser - közvéleményt kutat a helyi rádió számára. Ki hogyan szavazott április 12 - én? Mindenki adja magát, és közben megismerkedünk a szereplőkkel. Manó bácsi, a szellem szkeptikusan morog, mint mindig. De a többiek nem hagyják magukat, együtt éneklik a vidám dalt: "Kezed a szívedre, igent az esélyre, jövőnk a tét!"

Hangok: Manó bácsi - Haumann Péter, Európa - Hegyi Barbara, Patrícia - Hernádi Judit, Bika - Gregor József, Tamás - Kern András, Agónia - Hámori Ildikó, Béla - Szacsvay László, Boldizsár - Szombathy Gyula, Krisztina - Tóth Enikő

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Fargo 2011 dec. 28. - 21:22:25 4/10
farzso 2008 nov. 05. - 20:09:10
Azelõtt szívesen néztem ezt a sorozatot. Igen tanulságos gondolatokat fogalmazott meg, melyeken minden átlagmagyarnak illene elgondolkodnia.
Amúgy az Interneten böngészve úgy tapasztaltam, hogy a nézõk annak idején nemigen ugráltak ezért a filmért. Ráadásul úgy hallottam, hogy az is kérdéses volt, hogy mûsorra kerül-e egyáltalán, mert plágiummal vádolták (egyes szereplõk figuráit egy másik filmestõl lopták).
Hát, ezek után nem tudom, mit gondoljak errõl a filmrõl.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu