Szeretem a testem

Értékelés:

113 szavazatból
Szerinted?

Az Angliában és az Egyesült Államokban évek óta nagy sikerrel futó műsor célja, hogy az önbizalomhiánnyal küszködő nőknek bebizonyítsa: a szépség belülről fakad és fizikai (pl. plasztikai sebészet) beavatkozás nélkül is képesek megszépülni saját maguk és a környezetük számára is. A formátum lényege, hogy minden résztvevőt profi szakemberek kísérnek el egy olyan "utazásra", ahol újraértelmezik a nők viszonyát a testükhöz és megtalálják egészséges önképüket. A nézők nem csak a fantasztikus megújulásoknak lehetnek tanúi, hanem számtalan hasznos tanácsot kaphatnak a szépségápolással és praktikákkal kapcsolatban.
Lakatos Márk segít majd a szereplőknek abban, hogy megtalálják a saját öltözködési stílusukat, Nánási Pál pedig profi és igényes fotókat készít róluk, amely végső bizonyítéka lesz annak, hogy minden nőben megtalálható a szépség. Soma feladata az lesz, hogy a szereplők lelkét gyógyítsa és esetlegesen hibás önképüket helyreállítsa. Mindhárman azért küzdenek, hogy a szereplők visszakapják az önbizalmukat és újra egészséges viszonyuk legyen saját testükkel.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
hanguktaekwondooo 2013 okt. 16. - 12:23:11
jó is az
robicsek2 2013 okt. 16. - 11:59:34
Miért van az hogy minden ilyen mûsort Lakatos Márk vezet ? Ennyire majmolni kell külföldi mûsorokat ? Csak a buziknak van ízlése ? Nõi divat tanácsadók is vannak, Nem kell mindenhol ezeket nyomatni.
1/10
ceia 2013 márc. 24. - 07:28:39 1/10
Tipikus magyar kereskedelmi szemét, tipikus magyar "celeb" semmihez sem értõ de mindenttudó média-ripacsokkal.
Rika 2010 júl. 15. - 01:07:31 Előzmény musicclown
Ennek ellenére remekül tudja szédíteni az embereket pár pszichológiai trükkel...lehet hogy az egyik legunszimpatikusabb karakter mind emberileg mind 'munkaügyileg' (van neki munkája...?? vagy az a mûéneklés egyátalán annak számít?), de itt kivételesen hasznára van az embereknek.
Persze a szomszéd Mariska is meg tudná csinálni ugyanezt, ha felturbóznánk az egóját és beültetnék egy gyorstalpaló emberszédítõ kurzusra, de ha Soma 'mamagésa' csinálja, az mennyivel eladhatóbb.
Egy dagadt nõ aki el tudja magát adni, és elhiteti az emberekkel, hogy õ maga intelligens és érzéki. Viszont talpraesett, ez tény.
offtopic
musicclown 2010 júl. 14. - 15:45:33
Imádom ezt a sorozatot!Rengeteg önbizalmat ad az embereknek!De Somának az a tudálékos feje!Olyankor kicsit a Maunika-só-ban érzem magam!
Rika 2010 júl. 14. - 11:22:43
Mondjuk lehet, hogy ez egy nõi sajátosság, mert sajnos a nõi fórumokon mindig ezzel a jelenséggel találkozok:)
A pozitív hozzáállás miatt talán a férfiak fogyókúrában (is) eredményesebbek.
Mindenesetre gratulálok!
Tako1952 2010 júl. 14. - 11:05:26 Előzmény Rika
Hát lehet, hogy nem ismerem, mert nálam addig stimmelt a dolog hogy nem szerettem magam -> depis lettem, de nem hagytam el magam, hanem pont ez az érzés adott erõt ahhoz, hogy változtassak. Sajnálom, hogy sokan úgy állnak hozzá, ahogy leirtad. Pedig szerintem az, hogy valakit nem fogadnak el, és saját maga sem fogadja el magát, hatalmas akaraterõt kellene, hogy adjon.
Rika 2010 júl. 13. - 16:43:52 Előzmény Tako1952
Akkor te nem ismered az ördögi: nem szeretem magam -> depis leszek-> eszem->kövér leszek->nem szeretem magam kört.

Mert ha valaki le is fogy, ha nem tudja önmagát megszeretni, nem gondolja magát értékesnek, akkor azt fogja gondolni "nekem már úgyis mindegy" és továbbra is enni fog és visszahízza a leadott kilókat.
Tako1952 2010 júl. 05. - 13:44:51
Számomra elég fura a gondolkodásod. Ennek forditva van értelme szerintem. Az az ember, aki meg van elégedve magával, mi a fenének változtatna bármin is? Van olyan ember, aki elfogadja magát mégis sportol meg odafigyel az étkezésre, és mindezt pont azért teszi, hogy továbbra is meg legyen elégedve magával, ebben az esetben már megtörtént a változtatás. Én arról az esetrõl beszélek, amikor tudatosul az emberben, hogy változtatnia kell. Olyan ember nem fog életmódot változtatni, aki szereti magát úgy ahogy van. Pont hogy az az ember változtat, aki nem fogadja el a helyzetét. Szerintem ez igy logikus.
Tudom, hogy ez nem a dagi show, és nyilván nem csak a kövérség frusztrálja az embereket. Azért ezt emeltem ki, mert általában ez a legfõbb probléma.
Rika 2010 júl. 04. - 22:36:19 Előzmény Tako1952
Nem hiszem, ha szeretem önmagam, el fogom magamat hanyagolni.
Én azért veszem rá magam a testmozgásra, mert tudom, hogy magamért csinálom, én leszek szebb tõle. Ha valaki utálja önmagát, vagy nem tudja elfogadni(és itt nem a kinézet igazából a lényeg...hiszen sokszor ez is csak egy lelki folyamat mellékterméke) önmagát, nem is akar majd változtatni.
A szemléletmód a fontos. Ha szeretem önmagam, hiszem, hoyg szerethetõ vagyok, akkor nem fogok bezabálni "mert nekem már úgyis mindegy", hanem elkezdek figyelni+adni magamra.

Persze alapvetõ lenne, hogy legalább a helyes táplálkozásra rászorítanák csak próbaképpen a válalkozókat, sõt, pár sportot közelebb vihetnének hozzájuk.
De ez nem a dagishow, hanem a szeretem a testem(an aki vékonyan sem tetszik önmagának, vagy egy genetikailag más formájú testrésze nem tetszik neki).
offtopic
sk98 2010 júl. 03. - 15:03:50
:DDDD
Tako1952 2010 júl. 03. - 10:56:52 Előzmény sk98
Alapmû. ;)
offtopic
sk98 2010 júl. 02. - 14:35:05
Ah, látom, te is Az akarat diadala (Triumph des Willens) c. propagandafilmen nõttél fel... :)
Tako1952 2010 júl. 02. - 11:18:12 Előzmény Rika
Pont hogy azért kell nekiállni ezeknek a nõknek sportolni, mert nem szeretik magukat és nincs önbizalmuk. Mi lehetne ennél ösztönzõbb? A sportolás és a fogyózás nem önbizalom kérdése Itt az akaratról van szó. Az ad majd kedvet és önbizalmat, ha szépen fejlõdik az ember a kitartó testedzéstõl. Persze könnyebb elhitetni a kövér nõkkel, hogy õk úgy tökéletesek ahogy vannak és azok a seggfejek, akik undorodva néznek rájuk. Edzeni kell nem pedig mindenféle csaló fehérnemût meg kitudja miket felvenni. Pont annak kell erõt adnia az életmódváltáshoz, hogy az emberek nem fogadják el õket és õk maguk sincsenek megelégedve magukkal. Aki ennek ellenére sem tesz semmit, az ne csodálkozzon rajta, ha megvetik.
Tako1952 2010 júl. 02. - 11:06:40 Előzmény mimi1980
Ha valaki tudja, hogy változtatnia kell, de mégsem teszi, akkor megérdemli, hogy undorodva nézzenek rá az emberek.
Flóra_kisasszony 2010 jún. 12. - 11:08:05
Ez az Orsi nõvérke nagyon aranyos! :)
solya0226 2010 jún. 08. - 22:48:00 Előzmény bigdawid
Na látod pont az ilyen gondolkodásmódú emberek miatt érezzük mi magunkat "elhízott igénytelen nõknek" Tudod, igen én elhízott vagyok amiben elég rendesen szerepet játszik a genetika is, de nem hárítom át az egész felelõsséget csak erre, igaz nem járok aerobikra meg spiningre meg ilyen edzésekre / voltam már, a barbie baba testalkatú és szépségû hölgyek gunyoros mosolya valahogy elvette az ilyesmitõl a kedvemet/ bár ezt megoldottam olyan sportba kezdtem amihez nem szükséges ezen hölgyek "körét" megzavarnom az én szörnyû ocsmányságommal. Fogytam is vele, azóta is folyamatosan ûzöm ezt a sportot. Sokat fogytam, de még mindig a mai standard szerint elhízott vagyok! De ennek ellenére nem érzem magam igénytelennek, én is elmegyek fodrászhoz, szoláriumba, körmöshöz....... és így tovább és mégis mai napig az emberek nagy százaléka érezteti velem, hogy különc vagyok azért mert kövér vagyok!! Ha van egy állás és jelentkeznék én meg egy "mai szépség" szerinted ki kapná az állást?.................
Úgyhogy az alapvetõ probléma nem azzal van, hogy elfogadom-e magam avagy sem, amíg a többségi társadalom érezteti a másságot velünk, így szerintem soha nem is fogadjuk el magunkat igazán./legalábbis én biztos nem/ Ezért van ennyi önbizalom hiányos ember! / Bár ez lehet csak az én véleményem/
Solya 22.
Rika 2010 jún. 01. - 22:16:05
áúúúú ingyencuccok a Triumph-ból!!!
Nekemisnekemisnekemis kell...
Rika 2010 jún. 01. - 22:15:11 Előzmény pillangókisasszony
Értem, de 0 önbizalommal nem fog nekiállni fogyózni.
Ha nem szereted meg önmagad, nem fogsz sportolni és fogyni. Amit õk csinálnak a mûsorban, az életmódváltás küszöbe és sarkalatos pontja.
Fogadja el az alakját most, ahogy van, mert bizonyos dolgokon majd úgysem tud változtatni, mert alkati kérdés, de ha van kedve és önbizalma, akkor nekiáll ezekután törõdni magával.
mimi1980 2010 máj. 18. - 23:18:33
Nem értek veled egyet... Nekem elegem van a lefogyasztós, életmód-tanácsadós mûsorokból. Nagyon. Ezt a mûsort is azért szeretem, mert máshonnan közelítik meg a problémákat. Én is néztem a brit változatot, az is tetszett, pont ezért.
Nem gondolod, hogy ezek a nõk azért nem foglalkoznak magukkal (ez pl a sport hiányában is megmutatkozik), mert annyira nincsenek megelégedve magukkal, hogy kedvük sincs belekezdeni az életmódváltásba? Szerinted nem olvastak elég tippet, nem beszélgettek már másokkal arról, hogy mit kellene enniük, mennyit kellene mozogniuk, hogy fogyjanak? Mikor manapság akaratlanul is ezt hallják a nõk nap mint nap.
Azért jó ez a mûsor (a hibáktól eltekintve most), mert megmutatják, hogy õk is nézhetnek ki jól. És mikor a végén belenéznek a tükörbe, meglátják, hogy igenis van miért dolgozni, van eredménye, ha foglalkoznak magukkal. Ez csak arra van, hogy növelje az önbizalmukat... és a nézõk is elleshetnek néhány tippet.
Persze, ez a mûsor sem tökéletes, tényleg tele van rengeteg reklámmal, és tényleg lehetséges, hogy semmit sem segítettek néhány nõ önértékelésében... De azért jó látni, hogy dekoratív nõt tudtak "varázsolni" néhány igénytelen nõbõl.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu