Szerezd meg a zászlót

Bakancslistához adom
Capture the Flag
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető spanyol családi animációs film, 94 perc, 2015

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A 12 éves Mike apja és nagyapja is űrhajós voltak. Ám a fiú elidegenedett a nagyapjától, aki a családtól elzárkózva él. Frank az Apollo XI legénységének tagjaként írta be nevét a történelemkönyvekbe. Mike megtudja, hogy egy milliárdos a Holdra készül, hogy kiaknázza az értékes ásványkincseket, és kitűzze zászlaját az amerikai helyett. Mike összefog nagyapjával, és a legjobb barátaival Amy-vel és Marty-val, valamint egy kaméleonnal annak érdekében, hogy megakadályozzák a milliárdos gonosz tervét.

Stáblista:

Szereplők

Richard Carson hangja
Amy González hangja
Mike Goldwing hangja
Marty Farr hangja
Frank Goldwing hangja
Scott Goldwing hangja
Samantha Goldwing hangja

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
RigbyTheMad 2021 febr. 21. - 20:25:54 1/10
Nagyon gyenge és agyatlan animáció. Nem ez gyerekeknek sem megfelelő, senkinek sem ajánlom. A lány benne nagyon idegesítő volt, ahogyan beszélt a barátjával az egész filmen keresztül.
alien1976 2016 okt. 01. - 15:49:18
Amerika magasztalása nekem nem nagyon tetszett a mesében, fõleg, hogy Spanyol mesérõl beszélünk. A sztori elment, gyerekeknek teljesen megfelelõ. A már lerágott csontként is ismert karakterek megjelennek : Szigorú nagyapa, mindenben a hõs mellett álló barátok, akikbõl az egyik ügye - fogyott, s itt a vicces állatka is.
Nem ez lesz az év meséje, de egyszer nézhetõ alkotás.
Hoppá, majdnem elfelejtettem : Most láttam elõször, hogy az amerikai elnököt nõ testesítette meg, még ha mesében, akkor is.
3/10
kinguci18k 2016 szept. 28. - 22:05:30 3/10
Egy gyenge mese.Se nem vicces,se nem gyerekeknek szóló történet.Egy 100% Amerika majmolós förtelem.Egy jópofa valami van benne.Az pedig a gyík.A mozifilmekbõl már kihagyhatatlan Amerikai önimádat,majmolás,Istenítés,magukat a Világ megmentõjének jótevõjének beállítása.Magukat erõszakosan ránk tukmálása.Eddig a mesékben nem volt jellemzõ.Ezért is szerettem eddig jobban a meséket.Mert jópofák és viccesek.De úgy látszik ennek a korszaknak is vége.3/10