Szeszélyes

Értékelés:

42 szavazatból
Szerinted?

Antal Imre nem csak Nyomasek Bobó kultuszt teremtett, hanem fanyar öniróniájával és ellenállhatatlan humorával számtalan bohózatot is megszerettetett velünk. A műsor archívuma a magyar televíziózás történetének szinte felbecsülhetetlen értéke, hiszen a magyar színművészet megannyi híressége közreműködött a produkcióban. A több mint negyed századdal ezelőtt indult szórakoztató televíziós kabaré sztárjai és alkotói 2003-ban ünnepelték a 175. adást, melyben összesen 173 színész működött közre, s összesen több mint félmilliárd néző látott.

A Tökciki, kibeszélő show témája ezúttal: "Kibuktam a szomszédomtól!" Félix (Növényi Norbert) ugyanis csupa ideg, mert a szomszédja, Győző (Magyar Attila) állandóan hegedül. Erre tesz rá még egy lapáttal Gina (Várady Viktória). Ezek után Csucsikának (Besenczi Árpád) már csak a gyógydokit (Beleznay Endre) kell leápolnia. A két agyament jó barát: Pityesz (Forgács Gábor) és Savanya (Reviczky Gábor) minden korábbi rekordját megdönti hülyeségben.
Kész átverés... Csúnyán átverték Evelynt (Kokas Piroska), amikor külföldre csábították könnyű pénzkereset ígéretével. Erről panaszkodik a televíziós riporternek (Nagy Zsolt), valamit arról, hogy milyen szörnyű megpróbáltatásokon ment keresztül.
Forgács Gábor az ország egyik legjobb viccmesélője. Kedvenc vicceit mondja el Csonka Andrásnak és a Szeszélyes nézőinek.
Megint áll a bál Pumukliéknál! Nagy a gyanú, hogy Pumukliné (Besenczi Árpád) félrelép, és ezt Pumukli (Növényi Norbert) igencsak nehezményezi. És ebbe még Mutter (Beleznay Endre) is belekavar.
A börtön az életem... mondja egy nehézfiú (Besenczi Árpád). Ez a jelenet valójában arról szól, hogy milyen bonyolult dolog azt a célt elérni, hogy az ember folyamatosan kedvenc helyén: a börtönben legyen!
Tuti a mobilod! Egy pasi megveszi álmai mobilját, amiből egy sereg komoly gubanc származik. Barbi és a parkolócédula. Barbi (Várady Viktória) parkolócédulája lejárt és összefut az ellenőrrel (Ihos József). Hááát..., nem akármilyen sztori!

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
-csengõzoli-- 2012 dec. 08. - 14:21:22 Előzmény kroll
Nyomasek BOBÓÓÓÓÓÓ!
-csengõzoli-- 2012 dec. 08. - 14:15:37
Szegény Antal Imre, jobban járt volna,ha a sorozat újkori epizódjaihoz már nem adja a nevét.
Minõsíthetetlen ripacskodás szir-szr RTL-es mûsorvezetõkkel,akiknek közük nincs a színészkedéshez.
sanyi0322 2010 máj. 15. - 18:51:09 Előzmény Narin
a tök ciki tetszik mikor az van hogy Magyar Attila Valkó Eszter van benne. Meg a családos mikor Hajdu Steve piszkálja Pécsi Ildikót. De Pákó mit keresett ott?
rat 2008 ápr. 15. - 21:46:29
Igen!

Egy igazi nagy ember!
pozsizsuzsi 2008 ápr. 15. - 21:22:16
Nyugodjon békében.
Tenebra Mors 2008 febr. 29. - 01:30:31
Emlékszem, régebben, még gyerekként is könnyesre röhögtem magam a Maksa Híradón, s az akkori "hatalmas választékban", az MTV 1-2-n tiszta felüdülés volt, ha ment a Szeszélyes évszakok (mert akkoriban azt hiszem, ez volt a neve). Antal Imre akkor még jó passzban volt, s a poénok is tudtak ütni.
Ez az RTL Klub-os zsenge próbálkozás nagyon hasonló Antal Imre elgyengülésének folyamatához. Véleményem szerint ezek a Retekklub-os adások inkább már a szánalmas kategóriát súrolták, s meggyalázták a szórakoztató régit...
El sem kellett volna ilyen formában kezdeni, nemhogy idejében abbahagyni.

Antal Imrét meg sajnálhatnám, de tény, hogy szegény önmaga pusztulásáért is sokat tett (alkoholizálás igen magas szinten). Még itt is lakott, a "városunkban" annak idején, és a szemközti kocsma törzsvendége volt azon rövid idõ alatt is...

Mindenesetre hagyni kellett volna, hogy emlékünkben a régi Szeszélyes évszakok képében maradjon meg, ne pedig ebben az eléggé erõltetett, és erõtlen formájában.
kroll 2008 febr. 29. - 00:16:47
B*sszus Narin. Nem kérdezni kell, hanem megnézni néhány néhány régi adást, pédául a Youtube-on és akorr majd rájössz, hogy igazam van. Bocs.
Narin 2008 febr. 28. - 21:38:27
Basszus Kroll. Nem Nyomasek Bozsó (a Bozsó VEZETÉKNÉV), hanem Nyomasek Bobó (ez már keresztnév)!!!

Elég megkérdezni bárkit, aki ezen nõtt fel...

Egyébként a mûsor tényleg színvonalon aluli.
Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy nem volt-e ugyanolyan rossz régen is? Amíg kölyök voltam, nagyon tetszett (és nem volt jobb mûsor), de azóta fejlõdött a humorérzékem. Lefogadom, hogy az emberek nagy része csak nosztalgiából nézi... nekem még hallgatni is ciki.
suzy79 2008 febr. 28. - 20:54:21
Én is azok közé tartozom, akik Antal Imre és Kudlik Juli mûsorain nõttek fel. Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen nagy tehetségû mûvésznek ilyen befejezést szánt a sors. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a Mûvész Úrnak a sok-sok önfeledt nevettetésért!!!!
benkewood 2008 febr. 28. - 20:41:26
Antal Imrének már hiába kívánunk jobbulást... inkább fájdalommentes búcsúzást ettõl a világtól. :-(

Gyerekkoromban nagyon szerettem a Szeszélyes Évszakokat, és ez fõleg Antal Imrének köszönhetõ!!! :-))) Minden tiszteletem az övé. Remélem, hogy szép élete volt!!!!!
kroll 2008 febr. 28. - 20:00:37
Basszus Port.hu. Nem Nyomasek Bobó hanem Nyomasek Bozsó (!!!!)

Eredeteleg Blázser Bozsó volt de egyszer egy nézõ beírt, hogy õt tényleg így hívják és Blázser Bozsó versei óta köznevetség tárgya. Antal Imre megkönyörült rajta és Blázsert átkeresztelte Nyomase Bozsóvá.

Ime egy klasszikus Nyomasek Bozsói verssor:

Felmentem az Everest-re, de az onnan nem eresztett.
jani.ferenc3 2008 febr. 28. - 18:28:20
Antal Imre nagyon hiányozni fog, de az utóbbi Szeszélyes-ek már nem.Borzasztóan idegesítõ volt a mûsor, csak azért néztem ,mert bíztam benne, hogy csak jobb lesz.Ez az "Újfajta " humor nekem már nem tetszik.Kezd a Gálvölgyi is elkutyulni " VAZE /.Azért ma megnézem az utolsó adást Antal Imre miatt és kívánok Neki jobbulást!!
1/10
culpepper 2007 dec. 13. - 22:10:06 1/10
kész. eddig birtam. csak azér kapcsoltam be h legyen valami háttérzaj amíg gépezek, de kéyntelen voltam felfigyelni rá hogy ez borzaszó. egyáltalán nem vicces. szomorú hogy ezt eltudják adni a mai világban mint humoros nevettetõ mûsort.
karas 2007 dec. 13. - 21:43:08
szégyen.
sznúp 2007 szept. 07. - 19:38:06
Annyit még , hogy Forgács Gábor és Növényi Norbert játéka lógott ki egyedül kicsit a sorból . Õk még ebben a mûsorban is tudtak jót adni .A tegnapi korházas jelenetben , még nevettem is Növényi alakításán :) Forgács Gábor Pityesze + zseniális :D
A többi dolgot nem is értem miért nem a szombat reggeli matinéban adták , m a gyerekeknek biztos tetszett vna ..
sznúp 2007 szept. 07. - 19:27:10
Az !
Egyetértek teljesen .
Egyáltalán nem volt vicces .
Régen sokkal jobb volt .
Mostmár csak ez az idétlen baromkodás maradt .
Nem úgy kéne " nevettetni " , hogy ilyen " bohózatokat " találnak ki . Egyáltalán nem volt vicces , a Csucsika Shownál már konkrétan idegesített a mûsor .Nem értem mi van a rendezõkkel , vagy akik írják ezeket .Van a Gálvölgyi Show , az vicces , nem ilyen harsány idétlenkedés van benne m ebben .Szép dolog h újraélesztették a mûsort és Antal Imrét szerepeltetik , ( noha alig látszott pár másodpercre ,m a Pici van már a középpontban , amit szintén nem értek , h miért ) , de azért géne vmi igényesség , vmi színvonal .
Mert ez nem volt az ...
Többet nem hiszem h +nézem .
Regel 2007 szept. 06. - 22:31:45
Hát ez ki*****ttul s**** nagyon durva.Nem fórumoztam eddig de most h. végigszenvedetem ezt,nem bírtam magamban tartani a gondolataimat egy kis mosolyt nem tudtak az arcomra csalni.........Bár lehet h. ez 20 éve vicces lett volna de EZ MA EGY NAGY RAKÁS ........
ruum 2007 júl. 01. - 21:04:31
naaaa megint aratott a gárda....PUNKCSALÁD vitte a prímet :))))
sssiraly
Marvin02 2007 jún. 21. - 22:12:49
Felháborító, hogy Antal Imrével egy mûsorban szerepeltetik Leót és Kiszel Tündét. 2 percet bírtam nézni. A régi Szeszélyes nyomába se ér ez a "kereskedelmi szemét".
fordjee 2007 ápr. 28. - 21:53:36 Előzmény ruum
én az eggyel ezelõttirõl beszéltem, ezt már nem néztem, de a bemutató alapján parádés lehetett:)
Összes hozzászólás