Szétszakít a családom

Bakancslistához adom
Borderline Normal
amerikai-kanadai filmdráma, 85 perc, 2000

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A tizenöt éves Jeremy (Robin Dunne) háborúskodó szülei között örlődik, akiket egyaránt szeret. Miközben a szülei ide-oda ráncigálják, úgy érzi, mindannyian akarnak tőle valamit: Az anyja a társaságát és a bosszút, az apja eltökélt, hogy az ő otthonában éljen, a bátyja pedig csupán azt szeretné, hogy hagyja békén. Vajon Beth (Caterina Scorsone), aki szintén hasonló helyzetben van, meghozza számára a boldogságot?

Stáblista:

Szereplők

Jeremy Walling
Vicky Walling
Benjiman Walling
Rehmer edző
Buddy Walling
Mr. Dickens

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
jeffero 2011 jan. 04. - 19:33:19 10/10 Előzmény pipic
Nekem nagyon tetszett, mondhatnám, hogy vérbeli tini film, de nem a mai fajta, hanem inkább a 80-90-es évekbeli. Nem kizárólag a szórakoztatásra, hanem inkább a fiatalok életének, problémáinak, mélyebb érzelmeinek, jellemfejlõdésének a bemutatására törekszik.
Lehet, hogy amiatt is jobb, mert nem teljesen amerikai, hanem részben kanadai alkotás, megfigyeltem, hogy azok szoktak ilyen jellegûek lenni.

Nem csak fiataloknak szól, tanulságul szolgálhat a szülõ korosztályú embereknek is, hogy ne csupán tulajdonként tekintsünk a gyerekre, akit lehet ide-oda cibálni (pl. válás esetén), hanem önálló emberként is, akit olykor hagyni kell, hogy a saját életét élje és megtalálja önmagát, meghozza a saját döntéseit, és vállalja a felelõsséget a tetteiért.
Nagyon tetszett az, amit a végén Jeremy mondott Beth-nek. Kellõ erõ kell ahhoz, hogy valaki eljusson odáig, hogy így lássa a dolgokat.

A szinkron nem volt a legjobb, az elején még érezhetõen rossz, de idõvel megszokja az ember. Azért sajnáltam volna, ha emiatt kihagyom, vagy félbehagyom a filmet pár rossz hang miatt, mert szerintem mindenképp megéri megnézni. Akinek pl. tetszett a Kisvárosi álmodozó, annak ez is fog, hangulatban hasonlóak.
pipic 2010 szept. 29. - 19:56:38 Előzmény laborador
Többek között ezért olvasom el a hozzászólásokat, mert ha nem jó a szinkron, el sem kezdem nézni a filmet.
webhang 2010 márc. 28. - 11:31:39 Előzmény laborador
Elképesztõ, hogy a rossz szinkron hogy vágja tönkre a filmeket. Jó lenne, ha ezt végre egy illetékes is olvasná.
1/10
laborador 2010 jan. 31. - 20:09:03 1/10
Rohadjon meg a szinkronrendezõ!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu