Szexkemping

Bakancslistához adom
Renesse
16 éven aluliak számára nem ajánlott holland vígjáték, 82 perc, 2016

Értékelés:

34 szavazatból
Szerinted?

Kezdődik a nyári szünet, és úgy tűnik, ez is pont olyan lesz, mint a többi. Bas, Luca, Daniel és Thjis nem éppen a suli legmenőbb diákjai, így általában a négy fal között töltik a szünidőt. Ezúttal azonban Bas-nak van egy küldetése. El kell vinnie nagyapja hamvait Renesse városába, ahol a férfi fiatalkora legszebb napjait töltötte. Miután sikerül rábeszélni barátait, hogy kísérjék el, a négy srác élete kalandjára indul a buli szigetére, ahol partik, lányok, és igazi őrület várja őket.
Bemutató dátuma: 2016. szeptember 1. Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
Nanba Jean Otus 2019 aug. 27. - 09:15:42 3/10
Rosszul felvezetett, közönséges poénok. Gyatra rendezés. Átgondolatlan és klisékre épülő karakterek és interakciók, valamint gyenge alakítások jellemzik, és jobbjára csak egy fapofára elég a humorfaktor.

Nem nézhetetlen, de teljesen kihagyható. Maximum egyszeri megnézésre, felemás érzéseket keltő, kikapcsolódásnak ideális lehet. Haverokkal főkép.

A szokásos tini vígjátékok közül egy elég gyenge darab.
7/10
King Diamond 2017 dec. 17. - 00:00:18 7/10
Szerintem meg egyáltalán nem volt rosszabb, mint a hasonló típusú, lúzeres tini vígjátékok, leszámítva persze a "klasszikusokat" (pl.: Amerikai pite, Cool túra). Hozta a szintet, amit egy ilyen filmnél elvárunk, sõt, ez kevésbé volt trágár, nem volt tele undorító poénokkal, stb. Szép volt ez az egész holland helyszín, Renesse faluja. A fõszereplõk hozták azt a szintet, ami ehhez kell, attól, hogy ismeretlen holland szereplõkrõl van szó, egyáltalán nem voltak rosszak. Továbbá, tele volt jó csajjal, remek zenékkel és bulikkal. A magyar szinkronnal sem volt problémám. Mindig szeretem az ilyen jellegû vígjátékokat is megnézni, fõleg, ha azok nem csak teljes egészében a trágárkodásra és az undorító poénokra mennek rá.
7/10
1/10
Owl 2017 máj. 20. - 13:22:25 1/10
Ez nagyon gyenge volt.
Hellas 2017 febr. 12. - 21:50:58
Szerintem ez egy rossz film. A fõszereplõk nagyon sajátosak és nem igazán lehet õket megszereretni. A film story-ja is elég borbit, és ezt csak fokozza a történések. A végin igaz, sikeres lesz, de az egész filmnek a felépiése nagyon gyenge és gyerekes.
(Miközben néztem a filmet, nekem volt kívos az amit a fõszereplõk csinálnak) még a szinészi alakitások is borzalmasak voltak. Egy jó poén nem volt az egyész filmben.
Legjobban az egy ropi napjójához tudom hasonlítani, csak azon lehete nevetni ...
5/10
steelprophet 2017 febr. 08. - 12:47:10 5/10
Ez fájt!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu