Szilveszter 2006.

Bakancslistához adom
magyar szórakoztató műsor, 2006

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Rendhagyó szilveszteri műsorral jelentkezik a Duna Televízió. Ez év utolsó napján ugyanis nem csupán az újévet köszöntjük: ünnepelünk is, hiszen Románia éjféltől az Európai Unió tagjává válik. Történelmi pillanat ez, amit egy kb. tíz órás, élő ünnepi műsor során együtt szeretnénk ünnepelni minden határon innen és túl élő nézőnkkel. Nézőinket Farkas Beatrix és Asbóth József várja élőben a budapesti ünnepi stúdióban, valamint Gyárfás Dorka, Morvai Noémi és Banner Géza a sepsiszentgyörgyi helyszínünkről.
A jókedvről Illényi Katica, valamint ifj. Sántha Frerenc és zenekara gondoskodik. Stúdiónkban egymást váltják majd a köztiszteletnek örvendő művész vendégek: itt lesz a Magyar Színház Kolozsvárról elszármazott színművésze Gáspár Imola is. Valamint egy fitalal parodista tehetség Sás Péter. Folyamatos kapcsolással állandóan képet adunk a sepsiszentgyörgyi ünnepi forgatagról: részt veszünk majd az ünnepi előkészületekben, az utolsó hagyományos disznóölésen, székelykapu faragáson. Bekapcsolódunk az ünnepi műsorba: a Háromszék Néptáncegyüttes előadásába, a főtéri hoki gálába, Tamás Gábor, valamint Dancs Annamária koncertjébe.
Mindkét helyszínünkön nézőink a Kívánságkosárhoz hasonlóan zeneszámokat küldhetnek szeretteiknek. Műsorunk első csúcspontja magyar idő szerint 23:00-kor, amikor Romániában éppen éjfélt üt az óra, tűzijátékot kapcsolunk Sepsiszentgyörgyről, halljuk majd az ünnepi beszédeket, fényjátékot közvetítünk a szentgyörgyi főtérről, valamint élőben kapcsoljuk a két újonnan csatlakozott tagállam fővárosát: Szófiát és Bukarestet.
Az ünnepi hangulat a magyar idő szerinti éjfélkor Budapesten is tetőzik. A himnusz elhangzása után hajnali háromig szórakoztatjuk nézőinket.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
pistvan 2009 jún. 17. - 12:18:31
Sajnos nem láttam. Mikor ismétlik?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu