Szimpla

Bakancslistához adom
My brother Simple
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia vígjáték, 90 perc, 2011

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Szüleik halálát követően Kléberre marad fivére, Simple felügyelete, aki ugyan 26 éves, de egy 3 éves mentális képességével rendelkezik. A Toulouse-ban tanuló Klébernek sikerül találnia egy olyan lakást, ahová beköltözhet fivérrel, igen ám, de csak négy diáktársával együtt. Simple eleinte mindenkinek az agyára megy, ám egyszerű, de őszinte látásmódja hamarosan átragad a többiekre is, akik ezt követően egészen új szemmel látják a világot - a kihívásokkal, szerelmekkel együtt.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Joseph Barbera 2017 máj. 09. - 23:58:30
Sajnos tegnap elaludtam rajta, mert olyan késõ vetítették. Pedig szórakoztató volt, és kíváncsi lennék, hogyan alakul a fiatalok sorsa. Megpróbálom majd elcsípni, ha nem az éjszaka közepén vetítik. :-)
6/10
idõjós1010 2016 febr. 05. - 01:27:58 6/10
Jó kedélyû, laza kis film, ami még némi értéket is hordoz magában. ...vagy ha úgy tetszik, akkor mondanivalót, de mindenképpen többet ér annál, hogy még a téma se legyen megnyitva idefent, és darab pontszám nélkül maradjon. Több van benn egy egyszerû vígjátéknál, szóval bátran ajánlom mindenkinek. Noha nem egy mozifilm.
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás