Szívritmus

Bakancslistához adom
Kammerflimmern
16 éven aluliak számára nem ajánlott német-török romantikus dráma, 100 perc, 2004

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Crash mentőasszisztens, egész nap Köln utcáit járja. Miközben életeket ment, másokat segít és vigasztal, maga is segítségre vágyik. Gyerekkorában autóbalesetben vesztette el a szüleit, másokért élő, magányos, álmodozó fiú lett belőle. Egy éjszakai bevetésen a valóságban is megpillantja álmai asszonyát, akit Novembernek hívnak, a barátja drogtúladagolásban halt meg, és nyolc hónapos terhes. Crash életében először érez valami boldogság- és reményfélét, de úgy tűnik, a sorsát most sem kerülheti el...

A 26 éves rendező, aki maga is mentősként teljesített civil szolgálatot, a mentős munka kemény hétköznapjait légies, végzetszerű szerelmi történettel kombinálja.
Bemutató dátuma: 2007. október 4. Forgalmazó: Best Hollywood

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
ejnmanikt 2012 júl. 10. - 16:24:53 Előzmény Éduah
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet megtekinteni a filmet vagy honnan lehet letölteni?
1/10
Éduah 2012 júl. 04. - 20:39:12 1/10
jól kezdõdik: arról beszél a gyereknek, hogy 2 perc jó dugást jelent, ha a sárga lámpánál megérintik az autó tetejét.
a terhes lotyó attól fél, hogy majd megváltoznak a csöcsei... aztán elcsattan egy csók is két férfi között. ennyi elég volt belõle.
Margale 2007 nov. 06. - 15:59:38
Csak ajánlani tudom a filmet mindenkinek. Annyira meghökkentõ és sokkoló, hogy a mozibõl kijövet nem tudtunk megszólalni sem. A zenék tényleg nagyon jók benne. És a történet is izgalmas és fordulatos.
sansz 2007 okt. 07. - 19:24:51
Ja és még két dolog: a filmekben én általában ritkán emelem ki a zenét, meg amúgyis ízlés dolga az tényleg, hogy ki-mit szeret. De itt a film végén az esõs jelenetnél nem tudtam nem észrevenni a zenét, a hangolását, az idõzítést..stb. Az egy kiemelkedõen eltalált dolog volt. A másik, hogy nem volt rossz végre nem angol beszédet hallani..Európaiak vagyunk, ami egy színes kultúra.. nem csak angol. Úgyhogy ezt is pozitívumként éltem meg.(pedig nem szeretem a német nyelvet)
sansz 2007 okt. 07. - 19:20:40 Előzmény frenki!
Üdv!
Nem szeretem a romantikus drámákat..szóval a mûfajt, de ez egy jó film, fõleg, ha tudod mihez kötni. Egyrészrõl mûvészileg szép a film és ötletes. Nekem tetszett az egész dolog, amibe el volt helyezve a film, a környezet. Itthon szokás azt hinni, hogy itt a legrosszabb élni, nyugaton minden szép és jó. Azért ez a film bemutatja Németország azon oldalát, amire senki nem gondol szívesen, pl:a "k*rva balkáni k*csögök" problémáját, a városi züllött élet, a drogos piás liberális világban felnövõ fiatalok jelene és jövõje, a becsületes és nem becsületes mentõs mindennapi tengõdése. Mégha konkrétan nem is errõl szól. De benne van, észre kell venni. Tanulságos, korrekt film, mégha nem is lesz kedvencem :)
frenki! 2007 okt. 06. - 10:34:28
Ha valaki láttam, szívesen venném a véleményét!