Szökés

Bakancslistához adom
Breakout
18 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai akciófilm, 89 perc, 2013

Értékelés:

37 szavazatból
Szerinted?

Egy hétvégi kirándulás alkalmával két gyerek, Jenny és Mikey véletlenül szemtanúja lesz egy gyilkosságnak. A gyilkosok a kis szemtanúk nyomába erednek, hogy elhallgattassák őket. A gyerekek apja mindent megtesz, hogy megmentse Jenny-t és Mikey-t.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
offtopic
Midnight67 2020 jan. 18. - 14:46:31 6/10
Most látom, 18-as karika??? Ez komoly? Délutáni, meg délelőtti vetítési időpontokkal? Ez csak valami tévedés lehet.
Tegnap a Háborgó mélység és az Apokalipszis most is csak 16-os volt.. Na mindegy, látom én, csak nem értem.
6/10
Midnight67 2020 jan. 18. - 14:40:35 6/10
Nekem tulajdonképpen tetszett, amikor először láttam, bár magam sem tudom, miért. Talán megnézem újra, hátha akkor túl felületes voltam és nem tűnt fel, mennyire rossz..:)
filoszemitabélus 2016 jan. 02. - 12:38:54
Szégyellem magam, mert végig bírtam nézni, pedig hamar kiderült, hogy bár a zs az utolsó betû az ABC-ben, ez a film még Zs-kategóriásnak sem nevezhetõ.
A valaha jobb napokat látott és egykor kisportolt Brendan Fraser jelenlegi túlsúlyos hermafrodita kinézetével már eleve hiteltelenné tette az egész katyvaszt. Nagyjából abból állt a film, hogy minden szereplõ össze-vissza szaladgált egy viszonylag kis területen. Aztán jött egy amerikai akciófilmekben gyakori jelenet:
SPOILER (de, ha jót akarsz nem nézed meg)
A túlsúlyos hermafrodita harcképtelenné teszi a gonosztevõt, de nem üti agyon, nem kötözi meg, nem töri el kezét-lábát, hanem otthagyja puskástól és elszalad, lehetõvé téve, hogy az összeszedje magát és tovább üldözze (illetve tovább nyújtsák ezt a filmnek csúfolt rétestésztát)
olahmiki1959 2016 jan. 02. - 06:14:13
Jó, izgalmas az alaptörténet, kb. az egyharmadáig nagyon jó, kemény, érdekfeszítõ a film is, aztán egyre több logikai hiba és buta megoldás bukkan fel benne, és végül egyszerûen ellaposodik.
Kár, ebbõl egy nagyon komoly, valóban izgalmas filmet lehetett volna készíteni, ehelyett egy "B" kategóriás fércmunka lett belõle, amin még Brendar Fraser dülledt szemei sem tudtak segíteni.