Szomália kalózai

Bakancslistához adom
The Pirates of Somalia
7 éven aluliak számára nem ajánlott kenyai-dél-afrikai-amerikai életrajzi dráma, 116 perc, 2017

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

2008-ban Jay Bahadur, a kezdő újságíró egy kezdetleges tervet ötöl ki arról, hogy elvegyül a szomáliai kalózok között. Végül sikerül bepillantást nyújtania ebbe a rejtett világba, megmutatva, kik is ezek a férfiak, hogyan élnek, és mi motiválja őket.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
InteriorLulu 2020 okt. 21. - 23:41:33 8/10
Jobb film, mint ahogy azt az első kb. tíz perc után vártam. Akkor még a vicceskedő, komolytalannak tűnő stílusa miatt kissé kétséges volt, hogy valóban egy, az egész nyugati világgal szembenálló szomáliai kalózok között idegenként forgolódó amerikai újságíró megtörtént sztoriját fogom látni, de eztán lassan megnyugodtam, mert a hangvétel, és idővel a szituációk is egyre komolyabbak lettek. A történéseknek tétjük kezdett lenni, de az erősödő feszültség mellett szerencsére a humor is végig megmaradt.

Mindenki jó a szerepeiben, a nálunk kevéssé ismert Evan Peters és a leginkább a Philips kapitány "főgonoszaként" ismert, itt jófiú szomáliai Barkhad Abdi, mint a két főszereplő, illetve a csak a film elején és végén szereplő, a ripacskodást szerencsére jórészt mellőző Pacino is.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu