Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés

Értékelés:

41 szavazatból
Szerinted?

Szombat esténként újra felragyognak a fények és kezdődik a tánc! Idén tavasszal újra felcsavarjuk a szőnyeget, újra tánccipőt húznak a sztárok és hétről-hétre igyekeznek majd minket meggyőzni tánctudásukról! A Szombat Esti Láz 2014-es sorozatában négy sztárpáré lesz majd a főszerep, tagjaik egy-egy profi táncos oldalán lépnek majd a parkettre, hogy bebizonyítsák: nemcsak szakmájukban rendkívül sikeresek, hanem ritmusérzékük és mozgáskultúrájuk is egyedülálló.
Szombat esténként mind a négy profi sztárpár tagjai külön-külön utakon járnak majd, egy-egy táncstílus ösvényére lépve profi táncos partnereikkel. A táncosok segítik a kezdetben bizony gyakran csetlő-botló, gátlásos hírességet abban, hogy a szombat esti adásokban magabiztosan, teljes erőbedobással léphessen a parkettre, és minden tévénézőt lenyűgözhessen.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Cordelia 2014 máj. 27. - 15:36:51
Nehezen tudom elképzelni, hogy Judit Rezesova balettozott. Ilyen alkattal? Mindene nagy: a füle, az orra, az álla, a mellkasa, a lába. Vagy csak a tévé nagyította?
Petrapetrus 2014 máj. 26. - 07:53:14
A Mamma Mia! kapcsán még annyit: már a könyökömön jönnek ki a mjuzikelek. Anno szerettem õket, de már tényleg úgymond az "egyetlen igazán eladható színpadi mûfajjá" vált, ami elég szánalmas. Arról nem is beszélve, milyen borzalmasak a magyar szövegek... -.-"
Petrapetrus 2014 máj. 26. - 07:51:50
Én komolyan nem értem. Ha ügyetlen nyeri, az a bajotok, ha olyan, aki tud táncolni, akkor meg az... ???!
Judit nem "profi táncos", balettozott, igen, de ettõl még más mûfajokban nem volna kötelezõ olyan jól teljesítenie.

Amúgy ha már itt tartunk, akkor az énekeseknek/zenészeknek is kéne lennie ritmusérzéküknek, de ott sem mindig van. Attól, hogy valaki színész, még nem biztos, hogy tud táncolni. Sok színész van, aki nem tud énekelni, jól mozogni. Nyilván valamennyit tanulják, de nem mindenki jó mindenben.

Mivel ez egy táncverseny, én díjazom, ha az kapja a fõnyereményt, aki a legjobban táncolt. Nem Szabó Gyõzõ védelmében, de az erõs túlzás, hogy csak emelgetett. Nagyon is jól táncolt. Ebben a mezõnyben legalábbis tényleg ott volt a dobogón.

Máté Krisztának és Bárdos Andrásnak minden tiszteletem, nagyon helyes, édes házaspár. Mindig is kedveltem õket, de most, hogy kicsit többet engedtek láttatni magukból, még inkább szimpatikusak lettek. Kriszta tényleg megmozdult végre, megtört a jég. És igen, piszok jól állt neki a sötét hajszín.

Gábor és Viki is nagyon aranyos volt, bár a produkcióik általában, mint tánc (fõleg Gábornál) nem nagyon volt értékelhetõ. :)

Jáksó pedig helyes pofa, bár bizonyos vicceit inkább én is megtartottam volna magamnak.
1/10
offtopic
ToklászMongol 2014 máj. 25. - 18:18:53 1/10
az extraprodukció lehetett volna Nórika szülése élõben
meglett volna a katarzis...
1/10
ToklászMongol 2014 máj. 25. - 18:15:08 1/10
ez a mûsor egy vicc volt
méghozzá a sz*rabbik fajtából...
napraforgó 2014 máj. 25. - 08:07:36
Olyan sok mindent összeírtam, de a szolgáltató bemondta az unalmast, mielõtt elküldhettem volna. Így most csak rövidebben:

Szerintem sem fair, már a válogatás sem volt az! 4 színészt beválogattak, akik alapból tanulják a táncot is az éneklés mellett. Két hatvanon túli elõadómûvész mellé, akiknek a kettõt jobbra-egyet balra lépéseknél nemm kellett többet tudni, meg a riporter páros, akik valóban nem táncolós tipusok... hát...
Aztán a jelmezek meg se közelítették Náray Tamás ruháit.
Ördög Nóra meg... Hát ... Mi a fenének jött vissza félidõs terhesen músort vetzetni. De ha már visszajött, miért nem tudott normálisan öltözködni? Mert hiába vett fel hosszú ruhát - közkívánatra, az idétlen minik heleyett (a borzalmas szandálokat így nem láthattuk), ahogy a ruhái hosszabbottak, a dekoltázsa pont úgy növekedett. Sajna én nem kívánom nézegetni egy héthónapos terhes nõ melleit. Nem vagyok prûd és én is voltam terhes kétszer, de nem tartom ildomosnak az ilyen magamutogatást. Ha a högynek ez tetszik, hát csináltasson néhány fotót a családi albumba meztelenül, de nekünk ne mutogassa magát.
Na és a nyeremények? Az 1 millió forintot még csak meg lehet osztani szépen, de mi lesz a kefalóniai utazással? A celeb-párok mennek el rá, vagy átengedik a profi táncosoknak, akik 8 hétig szenvedtek velük?
elizabeth 2014 máj. 25. - 00:05:00
Szerintem sem fair.Nem gondoltam volna hogy ennyien nem veszik figyelembe hogy profi.Helyében én nagyon nagyon kínosan érezném magamat.
Jogobella 2014 máj. 24. - 22:49:29
Nahát. Profi táncos vitte el az amatõröknek (?) kiírt verseny milliós fõdíját.
1/10
Gen.Manhertz 2014 máj. 24. - 22:08:07 1/10
És ezt lehagytam a végérõl: Még azon se botránkozzanak meg a nézõk, ha a táncot felváltaná valamilyen értelmetlen vergõdés.
1/10
Gen.Manhertz 2014 máj. 24. - 22:03:54 1/10
olahmiki1959: Ezen ne csodálkozz! Így is hihetetlenül lealacsonyodott a mûsor színvonala. (Bár eddig sem volt magas.) De most már saját maga paródiájává vált az egész, és már kész röhej amit itt mûvelnek. Gondolom az a cél, hogy a nézõk ingerküszöbét még feljebb tornázzák, míg végül már azon se botránkozzanak meg, hogy ha élõ adásban nyíltan káromkodik valaki.
1/10
southwind 2014 máj. 24. - 20:57:28 1/10
nóri el van keveredve..na de máté kriszta sokkal szebb sötét hajjal, ki gondolta volna...
1/10
southwind 2014 máj. 24. - 20:42:40 1/10
van aki a humort az alpárisággal pótolja, én azt se értem mit keres ez az undormány a képernyõmön, hányinger laci
olahmiki1959 2014 máj. 24. - 20:34:56
Nem tudom, Jáksónak miért nem szóltak elõre a szerkesztõk, hogy legalább az élõ adásban ne kezdje el a fingos, anyagcserés poénjait nyomni, mert nagyon ciki, és már mindenkinek a könyökén jönnek ki ezek az alpári beszólások..
Deszpina 2014 máj. 24. - 20:17:22 Előzmény napraforgó
A kérdésekre a (kérdõ) válasz: hol van Nárai Tamás? Õ valóban csodás ruhákat adott a szereplõkre.
Deszpina 2014 máj. 24. - 20:15:30
Remélem, hogy olyan nyeri, aki fejlõdést mutatott az elmúlt hetek alatt. Ilyen pl. Bárdos András. A guta megüt, ha a nem amatõr Rezessel nyereti meg a retek a versenyt. Nem lenne fair a többiekkel szemben.
Szabó gyõzõtõl meg a hideg kilel. A partnernõje ragyogóan körbetáncolja, miközben Szabó csak toporog tánc helyett torz ábrázattal.
malvinkicska 2014 máj. 17. - 22:27:34
Annyi helyen le van írva, hogy szép fiatal médiaszakosaink vannak, miért nem lehet azokat foglalkoztatni, biztosan azok is tudnának kérdezni, nagyokat ordítani szavazzanak. Az õ számukra ez nyugdíjas állás. A mûsor gyenge nagyon sokat vesztett a színvonalából, zene, öltözet, ezt csak táncnak csúfolják, eddig ami jó volt elrontották.Remélem legközelebb igazi SZOMBAT ESTI LÁZ nézõi lehettünk.
offtopic
ceia 2014 máj. 17. - 22:07:39
Véletlenül belenéztem. A mûsor nem érdekel, az pláne, hogy melyik celeb páros táncol a legjobban. Viszont hogy mivé lett Ördög Nóra az rtlklubnál, az szomorú. Mára egy Lilu-klón lett, vagy inkább rtlklub egyen-mûsorvezetõ? Minden tiszteletem a gyermeket váró és világrahozó nõké, de ilyen állapotban már nem kéne a tv-ben szerepelniük. Tiszteljék meg a nézõket azzal, hogy a kifogástalan megjelenés legyen követelmény egy ilyen mûsor háziasszonyánál.. Igen, ekkora hassal egy nõ nem kifogástalan megjelenésû - és ezen az állapotossága sem változtat. A nézõk sem kiváncsiak rá, és õ is jobban tenné, ha kibírná addig, amíg újra képernyõképes lesz - persze tudom, kell a pénz.. de ez nem lehet indok egy igényes tv csatornánál. (vagy nem az..?)
napraforgó 2014 máj. 17. - 17:43:26
A zenék valóban lehetnének markánsabbak, néha az az érzésem, hogy akármelyik zeneszámra lehetne táncolni akármilyen táncot.

Valaha a bécsi keringõt Johann Straussal járták, az angol keringõt meg az Auld Lang Syne-ra táncolták. De minden tánchoz passzolt valami, ami fõleg a ritmusban nagyon jellemzõ volt.

Na és a férfitáncosok ruhái! Az eleganciát Heilig Gábor feltûrt ingujja és a frakkszárnyú mellénye, valamint Cseh-Szakál Tibor megkötetlenül nyakbavetett csokornyakkendõje jelképezte. És úgy tûnik, bármelyik táncot lehet tornacipõben ropni. A modern táncokhoz a formaruha meg az atlétatrikó a szakadt farmerral.

Hol vannak már az elsõ két széria gyönyörû fellépõruhái! Ahol a hölgyek hófehér habos tüllcsodákban, vagy dögös vörös, stb. színû ruhás latin szenyoritának voltak öltöztetve a standard, illetve latin táncoknál.

Az én ízlésemhez túlságosan lazára vették a stilust.
Petrapetrus 2014 máj. 12. - 09:45:33
Engem nem zavar, hogy a mûsor nem élõ. Legalább nem üvöltöznek 3 percenként, hogy szavazzak. Jobb ez így, hogy nem a nézõket nyüstölik. Ami viszont nem jó, hogy a zene sokszor nem illik az adott tánchoz, plusz, hogy a zene nem élõ. Minden más kevéssé zavar. Nekem az is bejön, hogy senki nem esik ki. Van esélye fejlõdni a versenyzõknek.
almart 2014 máj. 12. - 09:33:47
A korabbi szeriakat nagyon szerettem,de ebbol az evadbol egyetlen reszt se lattam.
Vhogy nem fog meg,eleve,hogy nem elo musor,masreszt a bevagasokban szereplo elore megirt beszologatos parbeszedek...elvettek a kedvemet.
Összes hozzászólás