Sztár Gokart

Bakancslistához adom
Sztár Gokart - RTL Klub
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 2016

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

A legnagyobb sztárok versengenek az RTL Klub műsorában, a Sztár Gokart-ban.
A legnépszerűbb férfi illetve női sztárok mérkőznek meg egymással az ország egyik legszebb gokartpályáján, a miskolci Avalon Parkban.
Műsorvezetők: Czollner Gyula és Világi Péter.
A férfiak között létrejön a nagy Sebestyén Balázs-Bochkor Gábor párharc! Mindketten nagy szerelmesei az autózásnak, a száguldásnak. De ott lesz két másik nagy autós, Vastag Csaba és Baronits Gábor is. Óriási verseny várható közöttük. De ebbe a küzdelembe beleszól még várhatóan Puskás Péter, Kocsis Tibor, Vastag Tamás, Dombóvári István, Szabó Ádám, Gömöri Máté és Várkonyi Attila. A női mezőny is elsőrangú. Gokartba száll Szabó Zsófi, Wolf Kati, Polyák Lilla, Muri Enikő, Nádai Anikó. Molnár Andrea, Iszak Eszter, Marenec Fruzsi, Martinovics Dorina, Balogh Edina és Deutsch Anita.
Mostantól 8 héten át tart majd a küzdelem a férfiak illetve hölgyek között az összetett bajnoki címért. Nemcsak egyéniben, hanem csapatban is versengenek, hiszen egy férfi és egy hölgy alkot egy-egy csapatot.
Nagyon sok különleges küzdelmet ígér a versenysorozat. A két nagy rádió csatája mellett izgalmasnak ígérkezik a Vastag fivérek párharca, a két X-faktor győztes küzdelme. Ugyancsak nagy harc várható a remek énekesnők, a kiváló színésznők, illetve a televíziós műsorvezetőnők között. Különleges az is, hogy Polyák Lilla egy csapatban szerepel szerelmével, Gömöri Mátéval.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
ceia 2016 júl. 02. - 13:20:51
Õk lennének azok a nagy sztárok? Nem is ismerem õket. Csak a Sebestyént ismerem a Balázs Show-ból és Bochkort még a rádiós idejébõl.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu