Sztár Gokart

Bakancslistához adom
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető szórakoztató műsor, 2015

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Június 13-án a vadonatúj műsorral indítja a nyári szezont a VIASAT6: a Sztár Gokart címet viselő showműsorban ismert, népszerű hazai sztárok nyomják tövig a pedált.
A Sztár Gokartban külön versenyeznek majd a hölgyek és külön a férfiak, miközben egy hölgy és egy férfi egy csapatot is alkot. A résztvevők összesen 12 futamban mérkőznek egymással, hogy a végén kiderüljön, ki a legjobb a hölgyek, a férfiak és a csapatok között. Itt ugyanis a gyorsaság lesz a lényeg: lesz, aki kiszáll, lesz, aki elszáll, a végén pedig csak egy kaszál. Mindezt a nézők hat héten át, heti egy adásban követhetik figyelemmel. Óriási küzdelmek várhatóak nemcsak a pályán, hanem a pálya szélén is - üzengetés formájában!

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
ceia 2015 jún. 14. - 04:47:23
Miért kell mindig ezeket a celebeket futtatni? Kb. így mehet ez, felhívják az egyiket: Lenne egy mûsor amiben gokartozni kéne, egy-két mondatot mondani, az egész 12 futam lenne, és 150-et kapnál futamonként. Na mit mondasz? -Oké, persze - most éppen ráérek, akkor mikor és hova menjek?
Inkább rendeznének civileknek ilyen vetélkedõt, akár komplett családoknak, sokkal érdekesebb lenne mint ezek a már mindenkinek a könyökén kijövõ celebek.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu