Sztárban sztár

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar show-műsor, 100 perc, 2020

Értékelés:

264 szavazatból
Szerinted?

A műsorban szereplő hazai sztár-énekesek adásról-adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni, egyedi műsorelemként azonban nemcsak előadják a hazai és külföldi megaslágereket, hanem egyenesen az eredeti előadóvá alakulnak át. Az elképesztő átváltozásokat profi stylistok, fodrászok, maszkmesterek segítik, hogy a műsor fellépői kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják. Hat hölgy és hat férfi - Király Linda, Kozma Orsi, Muri Enikő, Nagy Adri, Polyák Lilla és Radics Gigi, valamint Homonnay Zsolt, Kefir, Kocsis Tibor, Mészáros Árpád Zsolt, Vásáry André és Veréb Tamás - száll versenybe ismét azért, hogy megnyerje a 'Magyarország legsokoldalúbb előadója' címet! Az énekesek tíz héten át igyekeznek lenyűgözni a nézőket, akik a TV2 Live applikáción keresztül adhatják le voksaikat kedvenceikre!

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Kóródi Tündérke okt. 31. 12:08:42 1/10
Teljesen véletlenül láttam meg egy videót Szabó Ádám LP próbálkozásáról...nem tudom, mi ez a műsor,de a delikvens legalább annyit tudhatna,hogy akit próbál utánozni,már nincs köztünk,így nem beszélek róla jelen időben. Plusz Chester ének technikáját nem lehet megtanulni, neki szimplán ilyen volt a hangja, és a hangképzésével egyedülálló volt a világon.
szabzero okt. 20. 23:27:34
Tényleg nem vettétek észre hosszú évek óta, hogy tök mindegy ki győz ? Az csak parasztvakítás, hogy szavazzál, mert kiesik a kis kedvenced. Ha sikerül ezt feldolgozni, akkor hátra kell dőlni és szórakozni, röhögni, mert ez egy SZÓRAKOZTATÓ műsor.
Renault17 okt. 20. 14:29:52
Jövő héten két feladattal készül mindenki. Curtis persze nõ lesz. (Legalábbis egyszer. Mary Zsuzsi még nőnek is nehéz lenne.)
Pszichoapu okt. 18. 20:42:29 Előzmény Balta
Maximálisan egyetértek veled, ennél jobban nem is foglalhattad volna össze ezt az undorító részrehajlást, ahogy Curtist és ezt a nulla hangú Boldizsár tolják.
Opitz Barbinak kb. a döntőig kellett volna jutnia, ehelyett nézhetjük ennek a 2 antitehetségnek a kínlódását.
Most is szanaszét ajnározták őket, olyan jelzők röpködnek, hogy "zseniális", meg "tökéletes", miközben mindkettő oltári rossz és élvezhetetlen volt. A többieket a legapróbb részletekig tudják kritizálni és olyankor bezzeg tud számítani a szakmaiság, de ha a feladat elidétlenkedéséről van szó, akkor a legrészrehajlóbb Kökény máris beböfögi, hogy ő szórakozni jár ide és ezért ad 10 pontot. Hát menj szórakozni oda, ahova én gondolom!
St3vEn okt. 18. 19:03:39
A ma indult műsor egy közös dallal, annak a címét tudja valaki? Olyan ismerős volt.
2/10
Balta okt. 13. 21:30:14 2/10
Most néztem utoljára. Az a műsor, ahol ilyen Boldi és Curtis féle antiénekesek meg tudnak alázni egy Opitz Barbit, vagy egy Vastag Csabát, az én véleményem szerint nem túl szakmai.
delmar59 okt. 04. 22:10:38 Előzmény Renault17
Egyetértek, ezt most nagyon jól csinálta. Tetszett.
delmar59 okt. 04. 22:08:47
Nem lehetne egyszer, hogy csak magyar előadókat sorsoljanak?
delmar59 okt. 04. 22:07:02
Ennek a "Miss Mood"-nak kb. az 1. adásban ki kellett volna esnie. Elviselhetetlen.
blaha60 okt. 04. 21:36:57
Az artikulátlan röhögéstől nem lehet hallani mit mond a másik ember !!!!! A stáblistát miért nem frissítitek ?!!
Pszichoapu okt. 04. 21:36:16
De azért messze nem annyira, hogy megelőzze Tóth Andi Nettáját vagy Opitz Barbi Anastacia-ját.
Renault17 okt. 04. 20:51:16
A szezonbohóc Curtis végre jó volt Charlieként.
macika3475 szept. 29. 16:12:38 Előzmény Kit Fisto
Ha hallgattál volna te is okosabb maradtál volna. Mi lenne legközelebb úgy szólnál hozzá valamihez és osztogatnál pontokat ha láttad is a müsort. Hien nem szerepel a műsorban, és Liptai már jó ideje nincs a TV2-nél tehát a zsüriben sem.
1/10
Kit Fisto szept. 27. 19:29:42 1/10
Till Attilát már kukázhatnák.. Különben fogalmam sincs, kik a felsorolt celebek, kivéve Hient. Őt ismerem régről, amikor volt egy-két jó száma.
Liptai, Majka, Stohl megélhetési celebek, szép kis zsűri. Mondjuk ehhez.. ehhez mindegy.
kovaka05 szept. 22. 06:32:07 Előzmény omama2
Belenéztem ebbe a valamibe. Borzalom, 2 perc is sok volt belőle. Gagyi műsor.
Ki ez a nő amúgy? Honnan szedték? miben jó és ért valamihez?
sztori szept. 20. 13:29:49 Előzmény omama2
Igazad van.
omama2 szept. 18. 13:33:24 Előzmény delmar59
Egyetértek , fájdalom ez a nő
Renault17 szept. 18. 12:54:08
Hát Szabó Ádámmal jól kitoltak. Oszvald Marikát kapta feladatul.
Pszichoapu szept. 15. 11:37:39
Boldinak sajnos mennie kellett. Eddig sem volt jó, most sem volt az, stabilan gyenge teljesítményt nyújtott.
Kíváncsi vagyok, Curtis-nek mikor adnak végre testhez álló szerepet, hogy legalább nagy ritkán azt csinálhassa, amiben valamelyest jó? Csonka Bandit is nyilván csak elbohóckodni lehet, mint ahogy a Nicky Minaj szám is eredendően erre volt ítélve. Vastag Csabának Lady Gaga-t adni kb. ugyanez a kategória lesz.
Nos, én meg ezt nem értem, hogy az ilyet miért kell erőltetni? Ez egyúttal megcsúfolása az eredeti előadónak is, sok nézőnek meg egy merő kín végignézni.

Tudom, hogy már kérdeztem, de továbbra sem értem, mi a szerepe a 2. körös szavazásnak? Előtte nullázzák az addig szerzett szavazatokat? Akkor meg mi értelme az elsőnek? Vagy összesítik őket? Akkor meg hogy tud valaki annyi helyezést ugrani a tabellán pusztán a 2. kör után?
Pszichoapu szept. 15. 11:21:23
A TV2-nek ez a műsoron belüli, idegesítően elnyújtott promózása az agyamra megy. Lehet, hogy a Dancing With The Stars egy nagy sikerű táncverseny lesz, de Tillának ez a gyermeteg stílusú beharangozó idétlenkedése már szinte fájt. Kb. ezek hangzottak el (nem szó szerint):
"Látunk egy pár női cipőt... Meg egy férfiét... Meg még egy nőit... Hú, de izgalmas!!! Tehát akkor lesz itt 2 NŐ is, ez már biztos... Jaj, legszívesebben meglesném, hogy ki érkezett... Óriási meglepetés lesz!"
Erre bemutatnak nekem egy venezuelai szappanopera hősnőt. Mindjárt lesz@rom a bokámat örömujjongásomban.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu