Sztárok a reptéren

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott I / 12. rész, 30 perc

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Láttál már egy énekest, ahogy épp egy takarítógépen ülve a reptéri terminált tisztogatja? Vagy egy színészt csomagokat pakolni a poggyászszalagról a repülőgépbe? Esetleg egy műsorvezetőt, miközben egy repülőgép tankolásában segédkezik? Most itt a lehetőség, hogy részese légy egy nem mindennapi műszaknak a Reptéren. A magyar reality show, amiben közéleti személyiségek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér különböző munkaköreit próbálják ki, tíz epizóddal tér vissza a TV2 műsorára. Bódi Sylvi, Gelencsér Timi, Győrfi Dániel, Kiss Virág, Kozma Dominik, Pásztor Anna, Somhegyi Krisztián, Sydney van den Bosch, Tápai Szabina és Zimány Linda két-két fős csapatokban dolgoznak majd a repülőtéren. A cél az, hogy a munkanap végén minél több kilométert gyűjtsenek a versenyzők, amelyek a fődíj, egy álomutazás távolságát határozzák meg. A munkavégzés nem csak a kilométerek gyűjtése miatt fontos, hiszen az aktuális napon szorgalmasabban dolgozó csapat jutalomban is részesül. A jutalmuk pedig nem más, mint hogy a repülőtér szállodájában éjszakázhatnak kényelmes körülmények közt, míg a vesztes csapatnak a terminálon kell aludnia. Műsorvezető: Szabó András "Csuti"

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

műsorvezető

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
olahmiki1959 jan. 18. 18:01:21
Egészen mostanáig nem lehetett hozzászólni a műsorhoz, még rákattintani sem lehetett. Hogy miért, fogalmam sincs...:)D
Az elején megnéztem egy-két részt - amíg Pásztor Anna benne volt -, aztán szépen lemorzsolódtam. Most már csak belenézek időnként, aztán továbbkapcsolok. Nekem annyira nem jött be, de attól még lehet, hogy másnak igen.
Csuti egészen talpraesetten vezeti a műsort - hogy valami jót is mondjak...:)
7/10
Pünkösdi Kató 2023 máj. 19. - 21:10:58 7/10
Legszívesebben 1 pontot adnék, mert annyira hangos a háttérzene, hogy nem lehet érteni, miről beszélnek a többiek. Azon már túlléptem, hogy egymás szavába vágnak a szereplők, de hogy még a zene is hangosan szól és még ki se tudom találni a szöveget, ez nagyon ront a műsoron. Ettől függetlenül érdekes, nekem tetszik, mert még nem utaztam repülővel, jó látni, hogy mennyi minden "láthatatlan munka" van a reptéren.
1/10
dr.66 2023 febr. 20. - 15:47:19 1/10
tragikus...