Szulák Andrea Show

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar show-műsor, 2003

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A Szulák Andrea Show igazi amerikai típusú látványos, színes, mozgalmas műsor, óriási díszlettel, élő zenével, amelyet a Cotton Club Band biztosít. A showlady humora a régi fanyar, szúrós, jól bánik a szavakkal és a vendégekkel egyaránt. A műsor teljesen az ő habitusához illik, sőt a designban, rajzfilmhősként is megjelenik! A műsor főcímében is egy "animációs Szulák Andrea" látható, a főcímdalt pedig maga a műsorvezető énekli. Andrea ruha-kollekciójának minden darabját Náray Tamás tervezte.

A Szulák Andrea Show több különböző blokkból áll. Az elsőben a műsor háziasszonya sajátos humorát csillogtatja meg monológjában, majd egy-egy aktuális témáról kérdezzük meg az utca emberét. Ezután következnek a sztárvendégek, akikkel Andrea valódi háziasszonyként képes bánni. Személyisége határozott, de nem szorítja háttérbe azokat, akik jelenlétükkel tisztelik meg. Noha a Szulák Andrea Showban ismert emberekkel találkozhatnak a nézők, senki nem érezheti majd, hogy lerágott csontokat kap vacsorára, ugyanis mindenkiről olyanokat tudunk meg, amit még nem olvashattunk a magazinokban.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
hal 2007 ápr. 02. - 20:31:22
Mit gondoltok, ki lesz Szulák utódja? És mi lesz a mûsor neve? ^^
Dory1 2007 márc. 18. - 15:19:22
most Dobó Kata és Hujber Feri lesz a vendég a mûsorban
Huma 2007 jan. 23. - 03:50:48
Á! Ez nem olyan kaliberû mûsor, hogy "értékes" embereket meghívnának (pl.Halász Judit) - vagy õk nem mennek el... Most ahogy láttam a bemutatót Galambos Dorina sztármegasokmindentletettmûvésznõ lesz a vendég Szulák Andrea néni "mélyinterjú" -hoz.
Állatbarát 2007 jan. 22. - 20:56:21
Tényleg Halász Juditot is meghívhatnák.
Állatbarát 2007 jan. 22. - 20:51:08 Előzmény velemenyem1
Igen. És elénekelhetné a Halász Judittal, hogy mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi, mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi, mííí mozog a zöld leveles bokorban. Mint ahogy a múltkor mutatták õket, Eszenyi Enikõ születésnapi partján, amikor a hangulatuk a tetõfokára hágott. Egyébként nagyon aranyosak voltak. De nem most volt a Hegyi Barbara pár hete?
elizabeth 2007 jan. 22. - 15:31:17
Mindíg elhangzik a mûsorban, hogy ajánljon a nézõ riportalanyokat én voltam olyan hülye, hogy ajánlottam, komoly, érdekes embereket, akikrõl tudom, hogy másokat is érdekelnének, de még csak nem is reagáltak rá. Persze lehet hogy felvették velük a kapcsolatot (én naív) csak nem vállalták a szereplést, de visszajelzés hiányában nem tudhatom.
velemenyem1 2007 jan. 09. - 17:56:30
Azért ez vicces, hogy nem lehet negatív dolgot írni mert az törlik.. :D ennyit a szabad médiáról:D:D:D:D:D
velemenyem1 2007 jan. 08. - 22:45:02
Balettimádó persze ez nem a te véleményedre volt válasz..egyébként olyan embereket kéne meghívni ebbe a szerencsétlen mûsorba, hamár muszáj léteznie, mint pl a Hegyi Barbarát.. akik érnek is valamit!
Állatbarát 2006 dec. 08. - 16:51:21
Tényleg, errõl szó sem volt
Eerika 2006 dec. 05. - 18:59:55
Hát be kell vallanom, én elaludtam Zalatnayn. Korán kell kelnem reggelente, nem azért, mert unalmas. Pedig nagyon akartam tudni, mi van azzal az eltitkolt gyerekkel, ki az apa, akitõl fél. Vagy mi történt? Tényleg volt ilyen? Valaki elmondhatná nekem, ha látta.
Elõre is köszi.
Eerika
Állatbarát 2006 dec. 05. - 00:16:58
Hát szerintem nem is a Zalatnayval volt a baj, hanem az nem tetszett, ahogy a Szulák udvariatlanul tiltakozott, hogy bármi közös is lehetett az életükben. A Zalatnay nyilván nem a börtönre gondolt. Valami közös biztos volt. Azt a szegény kislányt mindenhova hurcolják, nem neki való helyzetekben részt kell vennie, sajnálom szegényt.
localhero 2006 dec. 04. - 20:20:07
Hát gondoltam ma a nemzet k****** megnézem, hátha nem alszom el rajta mint a legutóbb, a szõke colos VV vagy BB maca kamu életén... felkészülésként beleolvastam a mûsor leírásába.
Szóval a Náray ruhákkal felvágni.... (olcsó kelmék, rossz minõségben legyártva, drágán, zõccségesnéknek). Divattervezõ aki nem tudja a különbséget a pret a porter és a haut couture között és a mûsorvezetõnõ akinek fogalma nincs az újságírásról. Mert megérdemlik egymást.)
Állatbarát 2006 máj. 29. - 00:46:03 Előzmény gmano
Én gondolom, hogy van ilyen sajnos, de engem az háborított fel, hogy ezen lehet nevetni. Ha emberekrõl lenne szó, senki sem nevetne, de ha mégis, a helyzetpoénon, akkor mindenki felháborodna, nem én egyedül.
lalala 2006 máj. 22. - 20:43:40 Előzmény krinya
Sarah MacLachlan: Angel
gmano 2006 máj. 22. - 18:08:55 Előzmény Állatbarát
Kedves "idealista" Állatbarát!

Ez nagyon szép, hogy véded az állatokat, de egy nagy húsfeldolgozóban bizony elõfordulhat ilyen ügyetlenség.
Természetesen a húsfeldolgozók itthon kis hazánkban és Ausztriában is fel vannak készítve, hogy fájdalommentesen küldjék át a haszonállatokat a túlvilágra.

Nem láttam a riportot, de gyanítom, hogy a közönség inkább az ügyetlen hentes fiún nevezett, mintsem a szegény állaton.

A feldolgozandó állatokat egyébként kábítják, mielõtt hozzájuk nyúlnak, tehát ne gondold, hogy egy feldolgozóban kínozzák az állatokat. :)
kolibri 2006 ápr. 24. - 19:46:40
Sajnos a rossz tapasztalatok beszélnek belõlem. Tudom, hogy nagyon sok ember "állatbarát", és törõdik az állatokkal, de sajnos majdnem ennyi hülye is van, akinek nem szabadna állatokat még a közelébe sem engedni. Nem akartam negatív lenni, de érzékenyen érint ez a téma a már korábban említett rossz tapasztalatok miatt. Csak nézz körül, és megérted, mirõl beszélek.
Pti 2006 ápr. 24. - 17:39:54
Miért kell mindent ilyen negatívan felfogni? Ragadozók vagyunk, húst eszünk, és csakúgy mint a sasnak nekünk sem sikerül mindíg kíméletesen bánni az "élelemmel". Ez van, de ettõl még nem omlik össze a világ.
krinya 2006 ápr. 23. - 22:30:43
Helló! Ha van valaki aki tudja, mi az a szám ami Szebeni István, és Antal Imre riportjának elõzetesében szól, kérem írja le. Köszi!
kolibri 2006 ápr. 09. - 21:25:50 Előzmény Állatbarát
Egyetértek Állatbaráttal! Az állatok ugyanúgy éreznek fájdalmat, mint mi, és szerintem ezt minden értelmes ember így gondolja. Aki azt élvezi, hogy fájdalmat okoz nekik, vagy nem érdekli, az egy érzéketlen tuskó! Azzal ugyanezt kellene tenni, érezze õ is, hogy milyen az! Soha nem tudnék ilyen sztorin röhögni! Én nem bántanék egy állatot sem! Sõt, ha azt látom, hogy valaki ilyet tesz, nem megyek el mellette szó nélkül, hanem odamegyek, és közbelépek, nem érdekel, mi lesz a következménye. Ha többen gondolkodnának úgy, mint mi, jobb világban élnénk!
Állatbarát 2006 febr. 17. - 23:19:41
Ezen a legendák sem változtatnak.
Még a biblia szerint is egyenlõ lelke van embernek, állatnak.
Összes hozzászólás