Szultán

Bakancslistához adom
Sultan
indiai sportfilm, 170 perc, 2016

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Szultán élete új fordulatot vesz, mikor meglátja Árfát, a profi sportversenyeken induló birkózónőt. A lány ugyan szimpatizál az alacsony sorból származó férfival, de közli vele, hogy csak egy sikeres birkózóhoz lenne hajlandó hozzámenni. Szultán ekkor elhatározza, hogy meghódítja a lányt, és ha ehhez az kell, akkor kemény edzés után meg fogja nyerni az állami bajnokságot. Nyolc évvel később Szultán már középkorú, visszavonult birkózóbajnok, akit már nem hatnak meg az élet dolgai. Amikor felkérik, hogy lépjen be egy harcművészeti ligába, teljesen elzárkózik az ötlettől. A csapat edzőjének fia nyomozásba kezd, hogy kiderítse, Szultán hogyan jutott a csúcsról idáig.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Matthias 2018 nov. 08. - 22:11:07 8/10
Nagyon jó film, de nem kiemelkedő. A fordulatok számomra nem ütöttek, a küzdelmek sem, kiszámíthatóak voltak, és a zenék is csak az elfogadható szintet ütötték meg benne. Az érzelmi szál a végére nagyon erős lett, és bár nem untam a filmet, de sok jobbat láttam már a kategóriájában, úgyhogy nálam 8/10
Az utolsó küzdelem engem a régi Van Damme filmek végső bunyóira emlékeztetett, amikor a felénél fordul az állás, hirtelen valahonnan valami lehetetlen erőt merít, és az eddig leküzdhetetlennek tűnő ellenfelet, hirtelen úgy elveri, hogy annak esélye sincs már. :) De ezeket ott is szerettük. :)
10/10
Bertalan Katalin 2018 júl. 22. - 13:51:48 10/10
Salman Khan és Anoushka Sharma tökéletes alakítása. A nagyszerű dalok és történet mellett, a film érdekessége, hogy egy részét Budapesten és Szentendrén forgatták.