Szuperbojz

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar vígjáték, 82 perc, 2009

Értékelés:

221 szavazatból
Szerinted?

Húsz év után visszatér Budapestre Johnny G., a legendás rockzenekar, a Superboys vezéralakja. Sajnos nem sokan emlékeznek rá, így odaadó lánya, Judit és Misi, a sofőrként dolgozó önjelölt menedzser támogatásával próbál újra bekerülni a popszakmába. Mindezt nehezíti kiállhatatlan természete és a piálása. Igazi esélye csak akkor van, ha megint összeáll a régi banda. Az egykori zenésztársak, Béla, Guszti és Róka azonban nem lelkesednek az ötletért. Sok víz folyik le a Dunán, mire húsz év után újra felcsendül a régi sikerdal.
Bemutató dátuma: 2009. október 29. Forgalmazó: CinemaStar

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
balazsfilmes 2019 aug. 24. - 14:53:00 1/10 Előzmény luci87
csak tudnám mit élveztél benne.
1/10
Istvancsik 2019 jan. 07. - 18:49:26 1/10
Nyomorult, ízléstelen és méltatlan prolivakítás.
6/10
luci87 2018 dec. 14. - 11:49:15 6/10
Most lattam a filmet,ami mar majd tiz eves.Azota Bajor Imi is elhunyt.Fura volt latni.
En jol szorakoztam,tipikus vigjatek.Lattam ettol rosszabbat is.10/6
lazarbl87 2018 júl. 26. - 08:31:20
Ebben a filmben nincsenek poénok. Tisztán látszik, hogy ott helyben rögtönözték a jeleneteket. Én nem is hiszem el, hogy volt forgatókönyv. Ed Wood is hihetetlen rossz filmeket gyártott, de előtte ő is mindig írt forgatókönyvet. Az egész film azt a benyomást kelti, hogy a forgatás előtt pár órával kigondoltak valamit, gyorsan felhívták Bajort, meg pár színészt és lehozták pár óra alatt. Ed Wood is többet dolgozott ennél.
1/10
Xxy92 2017 aug. 29. - 14:17:31 1/10
2:30, szerda (augusztus 30.)
TV2

Azt kell mondjam, ez az idõpont tökéletesen egyenes arányban van a film színvonalával.
Torolt Felhasználo 2016 márc. 20. - 15:29:28
Valójában ha eltûntetnék belõle bajor imrét, élvezni tudnám.
yasu0 2015 júl. 16. - 15:55:02 Előzmény pitbear
Vaaaaaagy, olyan emberek, akik nem esznek meg minden szemetet, vigyorogva és röhögve, miközben azt gondolják, hogy a többiek semminek nem örülnek, és jönnek a "buta, tipikus magyar" dumával.
Az iylen hozáállás maitt kerülhet ennyi pocsék mû a fogyasztók elé, mert midnig lesznek annyian az igénytelenek ,hogy megérje csinálni. "Egyél szart, 100000000 légy nem tévedhet".
1/10
Semprini 2015 márc. 31. - 14:57:53 1/10
"akik 8 alatt értékelték a filmet jó magyar búval b*szott magyar létükre semmin nem tudnak röhögni. Dehát ilyen a magyar, nincs mit tenni."
Na ja, ennyi erõvel én is mondhatnám, hogy neked meg semmi kritikai érzéked nincs és nem tudod a jó filmet a rossztól megkülönböztetni, nem sok igazán jó vígjátékot láthattál ha ennyire alacsonyan van nálad az ingerküszöb. mert ez a film bizony tényleg bûnrossz, rossz a forgatókönyv, nincsenek benne igazi poénok, rosszak a szereplõk (pedig némelyikük egész jó színész, amint azt már bizonyította más filmekben). Oké, neked tetszik, szíved joga, csak nem kell sértegetni azokat akiknek meg nem jött be (szerintem mi vagyunk többen, nem véletlenül lett 2,5/10 a film átlaga...)
10/10
pitbear 2015 márc. 31. - 14:47:04 10/10
Nem rossz ez!!! Egy könnyed esti kikapcsolódás. Kuncogtam is rajta meg miegymás. Én amúgyis egy jókedélyû ember vagyok. Az elõttem szólók, meg akik 8 alatt értékelték a filmet jó magyar búval baszott magyar létükre semmin nem tudnak röhögni. Dehát ilyen a magyar, nincs mit tenni. Egyébként az élet is sokkal elviselhetõbb, ha mindenen csak röhögünk. Így vagyok ezzel a filmmel. Természetesen nem kínomban röhögtem rajta, hanem mert viccesnek találtam Bajor és a többiek játékát.
shoc 2014 aug. 16. - 17:28:01
Ez a film tényleg ment moziban?
Valaki kommentelne aki jegyet váltott ra?
shoc 2014 aug. 16. - 17:22:29
Elég kínos ez a film.
Nem volt ra elég pénz?
Kb. en is ilyet csinálnék a zeró szaktudásommal.

A vörös hajú volt érdekes maximum,
de o meg egyfolytában olyan mintha nem tudna hogy nem szoftporno forgatáson van.
Szegények. Nagyon kínos lehet ez az alkotás nekik is.
1/10
Semprini 2013 dec. 26. - 09:20:30 1/10
Beszédes tény, hogy a filmrõl az egyik kritikának amit olvastam a címe "Mindennek az alja", a másiké pedig az, hogy "Filmet nyomokban sem tartalmaz." Ezzel szinte el is mondtam mindent errõl a förtelmes celluloidhulladékról, amelyhez képest Szõke András amatõr színészekkel, minimálköltségbõl forgatott filmjei valóságos audiovizuális paradicsomnak tûnnek, és visszasírjuk, hogy Kabay Barna forgasson mégis inkább remake-eket (bár szerintem inkább semmit, maradjunk annyiban...)
A sztorira kár a szót vesztegetni, egy rockbanda újraegyesítését látjuk, ami elnézve a tagok jelenlegi állapotát, eléggé hamvába holt ötletnek tûnik, és a film végi koncertrészletet hallva errõl meg is bizonyosodhatunk.
Térjünk át a szereplõkre! Bajor Imre minden korábbi "alakítását" sokszorosan alulmúlva (ami nem kis teljesítmény!) valami egészen arcpirító módon ripacskodik, és még csak nem is õ a legrosszabb a filmben! Hanem Kolovratnik Krisztián, akit nemcsak a legellenszenvesebb, legirritálóbb, de a legtehetségtelenebb és legrosszabbul beszélõ magyar színésznek is tartok. Olyan nyeglén artikulál, mintha valamiféle ál-amerikaias akcentust akarna magára erõltetni, holott a szerepe szerint nem õ, hanem Bajor karaktere jött haza az USA-ból. De legalább ne lenne mindemellett ennyire tenyérbemászó képe! A többi színészt inkább áldozatnak, mint bûnösnek nevezném, bár kétségtelenül bûn, hogy egyáltalán részt vettek ennek a borzalomnak az elkészítésében, Gesztesi Károly és Mucsi Zoltáûn nélkül alig készül nálunk film, ráadásul szinte mindig egy karaktert hoznak, bár azt legalább meggyõzõen, de erre a filmes szerepükre õk sem igen lesznek büszkék. Kálloy Molnár Pétert sosem láttam még ennyire rossznak, és horribile dictu, még Rudolf Pétert is sikerült megnyerni az ügyhöz - kár volt. Stefanovics Angéla hozza azt az egy karaktert, a sík buta nõt, amit eddig valamennyi filmben, ahol csak felbukkant, megspékelve ezúttal egy cicivillantással. A film egyetlen értékelhetõ pozitívumának talán Kerekes Vica mondható, na õ sem azért, mintha annyira jól játszana, a karaktere erre nem is igazán ad lehetõséget, de legalább dekoratív, és ebben a filmben már ez is komoly pozitívum, mivel más néznivaló nincs benne.
Mindent összevetve a Szuperbojz irtózatosan rossz film, nagyon sok rá az egy csillag, de kevesebbet nem lehet rá adni, ha meg nem osztályozom le, akkor csak növelem az átlagát, azt meg nem akarom, mert így is háromszor annyi, mint amennyit megérdemel.
0/10
1/10
bbbb968 2013 nov. 08. - 14:00:06 1/10
Van ennél lejjebb? Siralmasan rossz, és gagyi az egész...
offtopic
-csengõzoli-- 2013 jún. 13. - 22:21:40
Szerintem ne erõlködj, ez egy szar film, akármennyi is volt a gázsijuk.
10/10
pitbear 2013 jún. 13. - 22:17:53 10/10
Szerencsére rövid, így nincs idõ megunni. Sok Adam Sandler filmnél nagyságrendekkel jobb!!! A színészi játékok nem oscar-díjasok, dehát nem is ez a lényeg. Aki nem egy fapofájú unalmas figura, az tud nevetni ezen is. Én speciel az összes benne szereplõ színésznek gratulálok, ennyi gázsiért maradandóat alkottak.(mármint ha a gázsijukat Adam Sandleréhez, nem pedig az én fizetésemhez hasonlítom)
10/10
pitbear 2013 jún. 13. - 22:06:53 10/10
Megnéztem, mert általában amit ennyire leszólnak, az számomra csak jó lehet. Nem csalódtam. A szokásos magyar baromság ,jó volt, egy rövid esti szórakozás, jó sok ökörséggel. Jó szereposztás, jó zene, pocsék történet, de nem is ez szórakoztatott, hanem a sok agyament esztelenség. Bravó 10 pont!!!
user11 2013 febr. 23. - 00:04:52
Nagyon gyenge filmalkotás, bosszantó forgatókönyvi hibák, ócska színész játék, szarul fényképezve, igénytelen zene, minden. Nem értem, hogy az a pár normális színész( Mucsi, Kálloy, Balogh Anna, Molnár Piroska), miért alacsonyodik le egy ilyen filmhez, és lesz partnere ekkora rippantásoknak( Bajor, Rudolf, Kerekes, stb...)A képemrõl sül le a bûr.
kofak 2012 júl. 26. - 23:45:23 Előzmény ww95
Ne haragudj, nagyon régi a hozzászólásod, így meg nem igazán illik rá válaszolni, de nagyon egyetértek. Több kisebb (ígéretes) próbálkozás is volt az elmúlt években sci-fi téren, de eltûntek, nem látni a végeredményt, mert egyszerûen nincs pénz, nincs támogató rá.

Inkább ilyen és hasonló gagyira szórják a pénzt... Hozzáteszem, nem vagyok a vígjátékok ellen, sõt, egyik nagy erõsségünk lehetne, de ez a részleg is "elmocskolódott" már elég régen. Nem hiába ugyanazok a rendezõk/írók és színészek vannak állandóan, míg a legtöbb film egy szép kis amcsi koppintás. Tényleg szomorú.
kofak 2012 júl. 26. - 23:38:05
Borzalmas...nem értem hogy lehet igény az ilyen filmekre.
Hm! 2011 febr. 19. - 21:39:12
Mucsi jól szokta hozni a karakterét.
Én még nem láttam a filmet, de az a tény, hogy ennyi szavazat után is tudja tartani a 10/3 alatti átlagot, jelentHET valamit, hiszen amíg nem láttam, nem tudom megítélni se.
Amúgy valóban vannak azért jó magyar filmek is szép számmal.
Valaki írta, hogy az ember nem tud válaszolni arra a kérdésre, hogy melyik a legrosszabb film, amit látott, de õ már igen.
Hát ha belegondolok, én se tudok rendesen válaszolni, mert bár a Csudafilm vezet, abból szerintem 30, max. 40 percet néztem "erõbõl", de nem néztem végig.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu