Szuperzöld

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar hírműsor, 50. rész, 30 perc

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A rohanó világ saját gazdasági előnyeit hajszolva megfeledkezik a környezetről, a mértéktelen fogyasztással pedig elviselhetetlen terhet ró az élővilágra, köztük saját magára, az emberiségre is. Szerencsére ma már Magyarországon is sikeresen működnek megújuló energiával, újrahasznosítással foglalkozó cégek, és egyre nagyobb az igény a zöld gondolat által inspirált termékekre és szolgáltatásokra. Az RTL Szuperzöld című műsora éppen ezért a környezettudatos gondolkodást szeretné népszerűsíteni, s minden olyan technológiát, terméket, vállalkozást, kezdeményezést bemutatni, ami itthon is elérhető, megvalósítható.

A műsor ismertetése: A rohanó világ saját gazdasági előnyeit hajszolva megfeledkezik a környezetről, a mértéktelen fogyasztással pedig elviselhetetlen terhet ró az élővilágra, köztük saját magára, az emberiségre is. Szerencsére ma már Magyarországon is sikeresen működnek megújuló energiával, újrahasznosítással foglalkozó cégek, és egyre nagyobb az igény a zöld gondolat által inspirált termékekre és szolgáltatásokra. Az RTL Szuperzöld című műsora - hétvégi premier adásokkal - éppen ezért a környezettudatos gondolkodást szeretné népszerűsíteni, s minden olyan technológiát, terméket, vállalkozást, kezdeményezést bemutatni, ami itthon is elérhető, megvalósítható.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Margo Hriczu 2020 ápr. 26. - 12:00:05 Előzmény ccaty
Így igaz ccaty, ezeket és a sikeres, új használható ötleteket ill azon személyeket bemutatni akik vmiben hasznos, praktikus újdonságokat mutatnak be! Legyen már elég a sok ingyenélő, semmittevő celebek és hülyeségeik ill semmi munka, szakmai tudás nélkül meggazdagodva való bemutatásáról.!! Még annyit, ne az avar égetés megszüntetését propagálják, hanem a gumi, műanyaggal bevont hulladék égetését mert óriási mennyiségű mérgező anyag kerül emiatt a levegőbe!! Ne legyenek szemérmesek elmondani, hogy melyik népréteg napi szintű szokása a hulladék égetése!! ENNEK a megszüntetését kellene propagálni, szigorúan tüntetni!! s nem az avar égetést!
1/10
ccaty 2019 máj. 11. - 14:08:03 1/10
Az ilyen műsorok tartoznának a közmédia profiljába... Nagy szégyen, hogy ott csak a nézők idejének fecsérlésére alkalmas semmiségek láthatók, ezért senki sem is nézi azokat... kész pénzherdálás....
Akár az M3 után a többi közmédia csatornákat is megszüntethetnék, senkinek nem fog hiányozni.

Gyanítom, hogy