Szvingparádé

Bakancslistához adom
Swing Parade of 1946
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai musical, 74 perc, 1946

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Carol, a feltörekvő énekesnő azért keresi fel Danny Warren klubját, hátha munkát kap, viszont egy szörnyű félreértésnek köszönhetően azt hiszik róla, hogy Warren édesapja megbízásából érkezett, aki be akarja záratni a klubot, ezért kidobják. Később a lány ismét visszatér a klubba - ezúttal viszont már az idősebb Warren megbízásából, hogy átnyújtson egy jogi nyilatkozat a klub bezárásáról -, ám mielőtt teljesíthetné feladatát, munkát kap, és ez bizony válaszút elé állítja. Helyzetét tovább bonyolítja, hogy kezd menthetetlenül beleszeretni Danny Warrenbe...

Stáblista:

Szereplők

Carol Lawrence
Danny Warren
Connee Boswell

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
doktormacko1 2015 aug. 15. - 16:13:58 7/10
7 / 10 Tévedésbõl megnéztem mégegyszer , de nem bántam meg.
adamnagysweetmovie 2013 dec. 13. - 20:15:51 Előzmény doktormacko1
three stooges abszurd jelenetei emelik ki a musicalek tengerébõl. Jah, de a legjobb a végén a kiscsávó, aki végre elõadhatja a "magánszámát", de....
7/10
doktormacko1 2013 jún. 17. - 21:17:31 7/10
7 / 10 Könnyû nyári musical. A struggling young singer falls for a nightclub owner whose father, a millionaire, is trying to shut it down. Featuring The Three Stooges as waiters.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu