Táj-Föld

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar ismeretterjesztő filmsorozat, 2010

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

A TV Paprika busza útra kel! Felkutatjuk és megfőzzük minden megye jellegzetes ételét. Célunk nem más, mint az elfeledett, vagy kevésbé ismert, egyszerű, olcsó és hagyományos ételek elkészítése.
Az utazáshoz kalauzunk a TV Paprika kedvelt szakácsai és műsorvezetői lesznek: a mindig vidám séfünk Bede Róbert, a szárnyas fejvadász Szőke András, a modern ízek kedvelője Serényi Zsolt, valamint Milkovics Pál, Rázsi András azaz Bandi, Csík Judit, a képzelt menük királynője, Christophe, a francia séf, Keresztúri Feri, a Casting döntőse s nem utolsó sorban Kozi, a sütifelelős és Döme, a fiatalok kedvence gondoskodik.
Párosaink A-tól Z-ig végiglátogatják az összes magyarországi megyét. A csatorna busza elindult, most Ön is felszállhat rá, s felfedezheti Magyarország Táj-Földjét!

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
borfalu 2011 febr. 21. - 14:23:08 Előzmény Nagy Henrietta
A tegnapi részben Bedéék Nagyszakácsiban jártak, és tájjellegû babos, velõs, csülkös pacalt fõztek... + házi fehér kenyér :)
10/10
cuculla 2010 dec. 14. - 02:34:35 10/10
Én Szerelmes vagyok a Juciba:):):):):):D:D:P
albiosz 2010 nov. 01. - 00:11:59
Persze, Dömének van valamiféle fõzõs múltja is. Nem egy gordonremzi, de egész korrekt szakács.

Egyetértek, hogy együtt sokkal jobbak képernyõn. Mindkettõjüknek volt önálló mûsora, egyik sem vette fel a versenyt a Gasztropuccsal, bár én speciel szerettem a Döme-féle Világevõt is. :)

A Gasztropuccs és más közös mûsoraik egy bizonyos, rendkívül jól eltalált koncepción alapulnak. Soha senki nem is állította, hogy Kozi jól fõz, annak idején éppen arra épült a mûsor, hogy a fiatalabbak megtanulják az alapokat, ehhez kellett egy viszonylag jó szakács (Döme) és egy kukta (Kozi), aki teljesen hétköznapi kérdéseket tesz fel, amik pl. egy kollégistában felmerülhetnek. Tökéletes volt a mûsor erre a célra. Egy fiatal nem bederobi féle bonyolult ételeket akar fõzni, hanem egy tojáslevest vagy egy paprikás krumplit, és mivel ilyesmiket mutatott be a Gasztropuccs, tökéletes hiánypótló mûsor volt a képernyõn. :)
7/10
Nagy Henrietta 2010 okt. 31. - 16:00:41 7/10
Kozi és Döme együtt még csak-csak...de külön már nem tudnának egy fõzõ mûsort végig vezetni!

Bár nem láttam mindegyik részt,de nekem úgy tûnik hogy Döme jobban tud fõzni mint Kozi...
9/10
pittkin48 2010 ápr. 25. - 15:03:15 9/10
Végre megint képernyõn láthatjuk Dömét. Csak azt a raszta Kozári Ágit kellene kivenni ebbõl a sorozatból. Szívesebben látnám a Jucit, a Bográcsprojektbõl.