Talpig majom

Bakancslistához adom
Monkeybone
amerikai vígjáték, 92 perc, 2001

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

Stu (Brendan Fraser) igazi sztár lesz majmos képregényeivel, csakhogy majom hőse a vesztét is okozza. Egy baleset miatt kómába esik, és odaát, a túlvilág bizarr lényei között várja teremtménye, a nagyszájú, rosszmájú és kisstílű majompofa. Stu persze vissza szeretne jutni a Földre, ahol hű szerelme várja őt. Már csak azért is, hogy megelőzze a rámenős makit, aki szintén az ő porhüvelyére pályázik. Elszánt versenyfutás kezdődik: testek és lelkek cserélnek gazdát, a nagy felfordulásban még maga a halál is elveszti a fejét.
Bemutató dátuma: 2001. május 3. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
robicsek2 2012 okt. 13. - 23:00:20
Elmegy filmek közé tartozik, de a képi megvalósítás jó!

"Szomorú hogy jó színészek (pl. Rose McGowen) ilyen gagyi filmhez adják a nevüket."
Nem csak a nevét, a testét is :) (Hála istenek :) Dögös volt :)
balta zoltán 2011 szept. 01. - 11:40:14 Előzmény blake11
én az elesdét javaslom néked. az orvos felírja, bármely patikában kiválthatod.
6/10
blake11 2011 aug. 31. - 14:08:35 6/10
Én is kedvelem Tim Burton látványvilágát.Itt is volt látvány elismerem.De egy minimális sztori azért kéne,nem ez a sz*r. Igazi szenvedés volt az egész.Ha nem Brendan Fraser lett volna benne nem nézem tovább.
balta zoltán 2011 aug. 31. - 08:43:19
akinek van némi fogalma arról, hogy mi a szürrealizmus, az nem ír ilyen baromságokat, mint alant. ennek a filmnek a formanyelve a XXI. században is úttörõnek számít. a "gagyi" kifejezés pedig végképp nem ideillõ. nékem Tim Burtont juttatta az eszembe, de még sokkal erõteljesebb látványvilágot kreált a rendezõ. a sztori másodlagos, mint minden filmnél. nagyon régen láttam ilyen tökéletes munkát, fõleg az rtl-en. csak gratulálni tudok a mûvészeknek és a szerkesztõnek is. akinek nem tetszik, az tanuljon meg LÁTNI! nézni mit sem ér.
nemessis 2011 aug. 31. - 00:33:03
:) Szerintem Rose McGowan azon kívül, hogy nagyon attraktív (volt, míg szét nem mûtette a fejét), nem túl tehetséges. Viszont az ilyen meseszerû képi világhoz nagyon illik a karaktere. Volt pár ilyen filmje, mint a Greg Araki beteg agyából kipattant Nowhere és az Elátkoott generáció. Mondjuk én szeretem az ilyen nagyon színes, nagyon valószínûtlen filmeket.
Ford Mustang 2011 aug. 30. - 16:26:06
Ez egy barom film, kár érte. Sok jó színész szerepel benne, többek között Fraser sem lenne rossz.
feketevipera 2011 jún. 08. - 23:58:38
Belenéztem az elejébe, de ez nekem túl bekattant film így iccakára. Amúgy sem nagyon rajongok az ilyen stílusért, de lehet, hogy máskor majd adok neki még egy esélyt.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu