Társas játék

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar filmsorozat, 2011

Értékelés:

252 szavazatból
Szerinted?

Bizonyos napokon jobb lenne fel sem kelni. Ilyen napra ébred Léna, az ambiciózus, fiatal kreatív igazgató, amikor egy óvatlan kerékpáros elüti az utcán. A gyorshajtó nem más, mint Dávid, az egykor törekvő, sikeres marketing guru, aki ma büszke biciklibolt-tulajdonos. Bár a lány nem emlékszik rá, valaha iskolatársak voltak, és Dávid fülig szerelmes volt belé. A baleset randihoz vezet, ám első csókjukat váratlan telefonhívás akadályozza meg. Dávid elrohan, Léna megsértődik; románcuk véget ért, mielőtt még elkezdődhetett volna. Gabinak, a nyíltszívű könyvelőnek még ennyi szerencséje sincs a szerelemben. Netes társkeresőkön keresi az igazit, de a vakrandik rendre csalódással végződnek. Judit és Iván látszólag megtalálták a boldogságot egymás oldalán; gyönyörű gyerekeiket jómódban nevelik. De a háziasszony azt gyanítja, hogy férje más nőknél is beveti ellenállhatatlan sármját. Három élethelyzet indul el meglepő, szívszorító és szívmelengető irányokba Budapesten.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
LanyUs 2018 dec. 16. - 07:18:00
Sorrendre vigyázni! Társas játék -> utána Aranyélet. Mi a párommal elkövettük azt a hibát, hogy megnéztük az Aranyélet 3 évadot ( profi kamerakezelés, dráma, izgalom, erős érzelmekre hatás, feszültség, ráadásul tükröt is tart stb. ) -> HBO rendezés mindkettő, de a Társas játék a más téma ellenére is jóval gyengébb -> S01E01 után kaszáltuk...
padavan76 2018 dec. 10. - 12:30:56
Szerintem is kár volt a második évadért. Az első tök jó volt, a második nekem nem tetszett. A prof volt a legnagyobb hülyeség benne. Mondjuk ezeket már többen leírták :)
Kinga Bordács 2017 jan. 16. - 23:42:57 Előzmény bueno16
Haat detto.en is.igy vagyok kb vele ☺☺nagyon megfogott benne valami...
9/10
luci87 2016 nov. 15. - 12:43:39 9/10
Nem tudom,Léna hány éves karaktert játszik, de az apja(Rudof P.)aki 60 körüli) nála 15 -16 évvel idõsebb csak,elvileg,szerintem jóval többel...Aki pedig nem lett a férje,Paul, szintén egy 60 körüli pasas, aki kor alapján pedig az apja lehetett volna..
9/10
luci87 2016 nov. 13. - 09:22:27 9/10
Nagyon jó kis sorozat.Timi nagyon idegesítõ karakter,de jól játszik,Gabi nagy orra kicsit természetellenesen hat,lerí,hogy mûorr.Maga a történet izgalmas ,és fordulatos. 10/9
9/10
luci87 2016 nov. 12. - 17:22:46 9/10
Jo kis sorozat lesz ez is,ugy latom.Most talalaltam ra,ket reszt lattam meg csak...
rina10 2015 júl. 12. - 23:17:48
Engem meglep, hogy mindenkinek az 1. izraelibõl magyarra forditott évada mennyire bejött, a második, ami meg végre tényleg magyar az mennyire nem. Én kifejezetten szeretem a magyar filmeket/sorozatokat, de az elsõ évad olyan idegen volt nekem, nem éreztem elég magyarnak, nem igazán jött be. Viszont a második évadot egyben végig néztem, sokkal jobban sikerült. A forgatókönyvet mindenki szidja, pedig szerintem jól sikerült, mivel tökeletesen követi ezt a "mindenki ismer mindenkit" vonalat. Tetszenek az új karakterek, bejön az az intimitás, ami a szereplõk életébõl szabadon van mutatva. A színészek továbbra is jól játszanak. A zenei betétek tetszenek, mert maguk a dalok jók, bár néha fölöslegesen sokszor alkalmazzák õket aláfestésnek. Rengeteg helyszín van, ami nem tipikus magyar sorozatoknál, ez mindenféleképpen dícséretes. Budapest újfent szépen van fényképezve. Tuti újra megnézem az egész évadot.
8/10
Meril 2014 jan. 07. - 21:28:41 8/10
Egyébként...lehet nem szép ilyet megjegyezni de néha igencsak hervasztó volt látni ezt a leányzót (Lénát).Most megnéztem az elõzõ évad képeit még akkor sem volt ennyire csontos szikár alkatú.Tudom sokaknak ez az ideál nem tudom hogy a sorozat miatt volt e ebben szándékosság hogy az amúgy is vékony alkatából fogyott.De igazán nem áll jól neki...a barátja se piskóta persze.Vicces de kicsit tényleg hajaz egy némely karakter a sorozat intrójában látható arcokra.Ott ráerõsítenek erre a deprimált beteges hangulatra.Szóval nem értem...annyi biztos egyetértek itt valamelyik hozzászóló véleményével hogy inkább idegesítõ volt a sorozatban ez a két karakter Léna és Dávid.És közel sem álompár...Nem is értem mivel érdemelték ki a fõszereplõ státuszt?
go84 2013 dec. 29. - 14:06:56
A legjobban diohejban ugy tudnam jellemezni ezt a II. evadot hogyha nem lattam volna az elsot akkor nem biztos ezt vegig nezem.
10/10
bujdosxo 2013 dec. 28. - 14:33:43 10/10
Az elsõ rész nagyon jó volt.
A második rész nagyon rossz volt.
Swing Wing 2013 dec. 27. - 09:36:42
Amit még a sorozatban nagyon szeretek, hogy nem voltak restek magyar elõadókat, számokat nyomatni a zenei betéteknél.
Ha jobban belegondolok, nem is láttam még olyan magyar filmet, amibe magyar zenéket raktak volna átvezetõként, mindig csak angol, kivéve ha kifejezetten zenés filmrõl, musicelrõl beszélünk.
Szóval Wow!
pl.
http://www.youtube.com/watch?v=acObg_szX7s
http://www.youtube.com/watch?v=WPAGPUIZCsU
http://www.youtube.com/watch?v=ZPcrgvokGWw
6/10
BlackCos 2013 dec. 27. - 02:21:48 6/10
Én is sok galambot kívánok neked! :D
Swing Wing 2013 dec. 27. - 01:51:43
Olvasva itt a hsz-eket, úgy döntöttem, hogy én is leírom, hogy a két fõszereplõ/szerelmespár a legocsmányabb, legunalmasabb, legvisszataszítóbb karakter az egész filmben. Az elsõ évadtól kezdve szörnyûek, abszolút beleszartam, összejönnek-e vagy sem, egyáltalán nem volt hihetõ a szerelmük.
Ellenben Iván és Gabi kárpótolt mindenért, fantasztikus karakterük és színészi játékuk bravúros volt, le a kalappal!

SPOILER

Utolsó elõtti részben volt egy nagyon gáz dolog, ami végképp hihetetlen...a fõszereplõ csaj, a neve sem jut eszembe, annyira semmitmondó szegényke...bulizik, piál és egy vadidegennel smárol, miközben szerelmes a milánba, meg a fõszereplõkanba???WTF? Beül az idegennel a taxiba és csak, akkor gondolja meg magát, amikor már a pasi lakásán vannak, hogy õ mégse akar vele kéményt pucolni, ezek után el akar szökni tájföldre milánnal és amikor már a buszvégállomáson ülnek, akkor gondolja meg magát...mert õ mégis csak a másikat szereti...
baze, ha valaki ennyire nincs tisztában az érzéseivel üljön otthon és gondolja át a dolgokat!
Mondjuk eleve sok kivetnivalót hagy maga után a személyisége, hallucinál, leszbikus barátnõje van, dug a fõnökével, akinek családja van, a másikat hibáztatja a saját hibájáért, hú de szimpatikus!
Swing Wing 2013 dec. 27. - 01:41:35 Előzmény Limonene
Miután véglegesen elvarrták az összes szálat, bezárult a kör, találd ki lesz-e még?!
Istenem...

Nagyon jó volt a második évad is, a fanyalgókat innen üdvözlöm, remélem leszarja õket egy galamb!
Baromi jó sorozat, nem is jut eszembe hasonlóan igényes magyar sorozat, ha így jobban belegondolok.
Remélem egy más történettel, hasonló minõségben, meglep minket a hbo.
Limonene 2013 dec. 24. - 00:13:41
Nekem tetszett ez a sorozat! De lesz-e harmadik évad??? Valaki esetleg tud róla valamit?
6/10
BlackCos 2013 dec. 19. - 22:08:16 6/10
Egyetértek veled. :) Szerencsére a Terápia 2 is licenc alapján készül, bár azt mondták 3 szál jelentõsebben el fog térni az izraelitõl. Az amerikai változat 2. évada nem volt rossz, úgyhogy én még bizakodom.
8/10
Meril 2013 dec. 19. - 21:40:34 8/10
Bennem is élénken él még az elsõ évad.Ha most kellett volna végignéznem és kivárnom az 1 hetet az új részekig akkor lerágtam volna a 10 körmöm.Fantasztikus szereplõgárda volt benne pörgõs hangulatos vicces volt.És volt egy érdekes atmoszférája ami szerintem ezzel a 2ik évaddal csúnyán bepiszkolódott.Én sem értem miért néztem végig mert elejétõl a végéig nem volt olyan momentum amit igazán élveztem volna annyira felejthetõre limonádé ízûre sikeredett.Talán két karaktert tudnék kiemelni akik valamiért megmaradtak bennem Lívia és Iván.Nagy elvárásokkal kezdtem neki lehet ez a baj és ezt érzik is sokan akiknek átjött az elsõ évad tudják azzal magasra lett téve a mérce.Én csak késõbb tudtam meg egyébként de mindent megmagyarázott mi is áll a háttérben...az elsõ évad egy feldolgozás volt ez a 2ik pedig a magyarok remekmûve.Kíváncsi vagyok mi lesz majd a Terápiával ami szintén egy 'másolat' és alapból egy nehéz mûfaj szerintem.Ha ott is saját kútfõbõl kell majd megalkotni a folytatást akkor könnyen lehet hogy ugyanígy jár mint a Társas játék.Szóval...én csalódtam.És nem mondom hogy rémesen rossz de tényleg az a kis kellemes limonádé.Megnézek egy részt és nem igazán érdekel mi lesz utána.Apropó még van egy rész elvileg ott minden összejön?Nem hiszem hogy az utolsó részben kapjuk a nagy durranást.Megnézem ha már eddig eljutottam de sokat nem fog javítani a véleményemen úgy gondolom.
eszkimó viselet 2013 dec. 17. - 14:34:30
Nagyon jó sorozat, csak a fõszereplõnõ felesleges benne. Itt, az új évadban nem leuszították ezt a karaktert, vagy esendõvé tették, hanem unalmas, buta libává degradálták.
cosima 2013 dec. 08. - 10:29:37
@eszti70 @dzsofi1234

Emlékszünk az elsõ évadra, és sokkal jobb volt :D Sokkal valósághûbb volt a történetvezetés, valósághû, vmilyen szinten hétköznapi emberi sorsokkal. A hangulata is sokkal jobb volt. Ez meg tényleg annak az iskolapéldája,hogy a nagyonnagy akarásnak nyögés a vége. Tényleg én is a Judit-professzor szálat emelném ki, néhányszor egymásba futunk, aztán úgy a 3. összefutásnál szeretkezünk egy jót mert mért ne, aztán már költözünk is össze, gyerekeket meg ki nem szrja le, amikor meg az anyjuk utánam küldi õket, csak koloncnak tekintem õket a nyakamon. Kicsit éles fordulat a prof személyiségében. Egyáltalán van neki olyan? :D Mert a 2 véglet között váltogatja magát gombnyomásra :D

Igen, az tény, hogy az elsõ évadban is voltak irreális, néha teátrális fordulatok, de még pont fent tudták tartani az egyensúlyt.

Nekem amúgy Patrícia Laurája jobban tetszett (amúgy nem lecserélték, hanem elment szülni), és Timi karakterét is bírtam, és együtt tudtam vele érezni, fõleg a végén.
cosima 2013 dec. 08. - 10:18:24 Előzmény SZOTYl
nekem az sokkal jobban tetszett, meg annak az egész évadnak a hangulata (:
Összes hozzászólás