Tengerparti tini mozi 2

Bakancslistához adom
Teen Beach 2
amerikai zenefilm, 2015

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A történet pár hónappal Mack és Brady remekbeszabott nyári kalandja után folytatódik. Újra itt a suli! Nem könnyű Macknek és Bradynek a strapás tanulás mellett a kapcsolatukat is ápolni. Mack és Brady nagy meglepetésére váratlanul feltűnnek a WET SIDE STORY-s (WSS) haverok. Nagyon boldogok ugyan, hogy újra együtt a csapat, de tisztában vannak azzal, hogy a "való" élet és a mozi nem egyeztethető össze. Próbálják meggyőzni a WSS srácokat, hogy mindenki menjen inkább vissza haza, oda, ahova tartozik. Lela, mit sem törődve mindezzel, nagyon élvezi az újdonság varázsát, a modern világot, és semmiképp nem hajlandó elmenni; persze a többi WSS srác is ugyanígy van ezzel. Mack és Brady számára, azonban nyilvánvalóvá válik, hogy a WSS srácok megszűnnek létezni, amennyiben a valóságban maradnak, így kénytelenek összefogni, és Lela mágikus nyakláncának erejét bevetve igyekeznek biztonságban hazajuttatni a WSS csapatot, mielőtt még túl késő lenne.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
blackcinderella 2016 febr. 01. - 20:11:38 7/10
Sokkal gyengébb folytatás, mint amit vártam. A modern világban elvesztek a WSS srácok, a zenék sem olyan jók, mint reméltem.
Mack és Brady konfliktusa érdekes, de nem lett megfelelõen kidolgozva. A felvetett kérdésnek (Van-e helye a nyári szerelemnek a szürke hétköznapokban) ezerféle válasza lehetett volna, a forgatókönyvíró mégis a "nem válaszolok" útra lépett. A morális dilemma (mi ér többet? Lela és a WSS srácok élete, vagy ez a szerelem?) viszont szépen bomlott ki. Ezért adtam 7 pontot.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu