Terhelő bizonyíték

Bakancslistához adom
The Burden of Proof
amerikai krimi, 88 perc, 1992

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Alejandro Sandy Stern, a sikeres ügyvéd élete egyik pillanatról a másikra romba dől, amikor rábukkan felesége holttestére. Az asszony, látszólag minden ok nélkül öngyilkosságot követett el. A férfi meg akarja tudni, mi vihette idáig az asszonyt, és elkezd kutatni a felesége múltjában. Még magához sem tér a sokkból, máris belekeveredik egy bonyolult ügybe, amikor elvállalja sógora, Dixton Hartnell védelmét. Hartnell ellen zavaros pénzügyei és gazdasági bűncselekményei miatt folytatnak eljárást. Sandynek egyre szorosabb a kapcsolata családja egyik régi barátjával, aki a pszichiátere is. Eközben elkövet egy profihoz nem méltó szakmai hibát: beleszeret a Hartnell ellenes vizsgálat egyik élharcosába, Sonia Klonskyba. Gyermekeivel sem zavartalan a viszonya: a fia ellene fordul, az egyik lánya New Yorkba költözik. Bármilyen bonyolult is a magánélete, egyre mélyebbre ás a családi szennyesben, és egyre több olyan információ birtokába jut, amellyel az egész Hartnell birodalmat, beleértve a saját családját is tönkreteheti.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Alejandro "Sandy" Stern
Dixon Hartnell
Helen Dudak
Sonia Klonsky

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu