Terror a stadionban

Bakancslistához adom
Blast
amerikai akciófilm, 95 perc, 1996

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Jack Bryan a legjobb harcművészek közé tartozott, amíg a drog és az alkohol tönkre nem tette. Több éves elvonókúra után takarítóként dolgozik a stadionban, ahol egykor versenyzett és több aranyérmet is nyert. Amikor mindenki az év sporteseményére készül, egy terroristacsoport tagjai elfoglalja a stadion egy részét és túszul ejt néhány sportolót. Amit a terroristák nem tudnak azaz, hogy Jack az általuk elfoglalt és biztosított területen belül tartózkodik és mindenre kész, hogy a túszokat kiszabadítsa...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Dancemusic 2019 márc. 10. - 17:10:24 10/10 Előzmény stupek2
Amikor 97-ben ezt a filmet vhs-n láttam már akkor örültem neki, hogy nem csak a golyó álló bruce willist, és annyira büszkén járok hogy majd hanyatt esek seagalt kell a túszokat s a világot megmentő filmeken látnom. És már csak ennyiért megérte koppintani.
3/10
stupek2 2018 máj. 21. - 04:26:32 3/10
Végy két nagysikerű filmet (Drágán add az életed 1988, és Úszó erőd 1992) majd kotyvaszd össze és az eredmény biztos siker film. Itt ugyan nem szakács, hanem takarító menti meg a hazát (Úszó erőd) de szintén itt a felesége, és mint egyedüli megmentő (Drágán add az életed) megmenti a túszokat. Mielőtt még valaki írná, hogy nem spoilereztem, ez a tartalom a fenti két film tartalma. Vagy ezé? Ki tudja már ebben a lekoppintott világban? Az áruló rendőrnő szerepe volt a legkönnyebb, csak nézi fapofával a monitort, és egymondatos szövegei vannak. A koppintás miatt csak 3 pont, nem tudom hogyan hozott össze eddig 7-et ugy, hogy senki nem írt véleményt róla!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu