Terror az 534-es járaton

Bakancslistához adom
Rough Air: Danger On Flight 534
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-német katasztrófa film, 106 perc, 2001

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Hogan (Eric Roberts) munkanélküli pilóta, aki egy év után sem tudja kiheverni korábbi repülőszerencsétlenségét. Depressziójából semmi sem tudja felrázni, amíg egy nap felkérik, hogy legyen a másodpilótája egy londoni járatnak. Hogan úgy gondolja, hogy ez a lehetőség talán visszazökkenti a normális kerékvágásba, ezért elvállalja a felkérést. Kevéssel a felszállás után azonban ezt a gépet is szerencsétlenség éri, mivel az egyik hanyagul bezárt ajtó megsérül. Ennek következtében, és a fedélzeten össze-vissza repkedő csomagoknak köszönhetően a pilóta elveszti az eszméletét. Nincs más hátra, Hogannek kell navigálnia a sérült gépet a viharos óceán felett. Segítségére siet volt barátnője, Katy (Alexandra Paul), és több utas is, akik megpróbálják betömni a gép alján tátongó lyukat.

Stáblista:

Szereplők

Mike Hogan
Katy Phillips
Tracey Nichols
Jack Brooks
Roger Lee
Ty Conner
Steve Johnson

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
kevinspéci 2008 máj. 20. - 07:50:52 Előzmény zsj
Nem értek egyet azzal, hogy nem sokat ér.

Szerintem SEMMIT SEM ér. Nyugodtan helyet szoríthatunk neki a polcon a Megalodon és a Marabunta mellett. Akik ismerik ezen filmtörténeti gyöngyszemeket, ebbõl már tudják, mire számíthatnak. :)

Komolyan: annyira rossz ez a film minden tekintetben, hogy nincs is rá szó.

Eric Robertset én is kedvelem, de õszintén szólva szerintem csak pár nézhetõ filmje van (Odüsszeusz, A mentõautó, Dermesztõ szenvedélyek, A specialista), a többi: szemét. Mint ez is.
zsj 2008 febr. 15. - 19:20:23 Előzmény real_madrid
Szerintem ez a film nem sokat ér,,,persze szerintem.R
6/10
real_madrid 2007 okt. 15. - 19:52:08 6/10 Előzmény zsuzsa969
igen, egyszer érdemes.
zsuzsa969 2007 aug. 05. - 09:28:58
Sziasztok! Látta valaki ezt a filmet? Érdemes megnézni? Én nagyon bírom Eric Roberts-et, szerintem jó színész.