Testvércsapda

Bakancslistához adom
Loss of Faith
kanadai filmdráma, 93 perc, 1997

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Amikor Simon Parker, a jól ismert krimi író először keveredik bele a Mitchell-ügybe, nyilvánvalónak látszik, hogy Victor Mitchell, az édesapa rabolta el a saját fiát, Adrian-t. Victor-t letartóztatják, ám hamarosan szabadon is engedik, mert nem találnak ellene elegendő bizonyítékot. Nem sokkal később a férfit holtan találják az irodájában, mellette egy gépelt búcsúlevél, melyben leírja, hogy nem tudott másképp megszabadulni a válás és a fia haláláért való felelőssége miatt érzett fájdalmától. De Simon tudja, hogy valami nem stimmel. Ugyanakkor Katherine, Victor felesége és Claire, Katherine testvére egymást vádolják Victor meggyilkolásával. Henry Stone, a család régi ügyvéd barátja is belecsöppen a családi perpatvarba, ám ő a vádaskodások kereszttüzében elsősorban az eltűnt gyermeket próbálja megmenteni. A két nő körül azonban minden csupa rejtély. A Mitchell házaspár adoptálta a kisfiút, akinek, mint kiderült, Victor a biológiai édesapja és a felesége testvére, Claire az édesanyja. Miközben a férfi meggyilkolásának ügyében folyik a nyomozás, eggyel kevesebb lesz a gyanúsítottak, de eggyel több az áldozatok száma, és még mindig senki nem tudja, hogy mi történt a kisbabával.

Stáblista:

Szereplők

Bruce Simon Barker
Beth Barker
Claire Hainey
Olivia Barker
Strong nyomozónő
Henry Stokes

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
vitkovits 2011 jún. 25. - 17:48:24 Előzmény atri15
Egyetértek, én is mindenkinek ajánlom. Érdekfeszítõ film, a két testvért játszó színésznõ karakterét pedig nagyon eltalálta a rendezõ - kívánni sem lehetne e tekintetben jobb szereplõválsztást!
jeffero 2011 jan. 29. - 22:27:37
Azt hittem Catherine szerepét a Terminátor filmekbõl ismert Linda Hamilton alakítja, de aztán a szereplõk listáját megnézve a Michele Scarabelli nevet találtam. Azért szerintem hasonlítanak egymásra, legalábbis nem a mai, hanem a fiatalabb képeiken.

Michele Scarabelli
http://www.imdb.com/name/nm0769039/

Linda Hamilton
http://www.imdb.com/name/nm0000157/
atri15 2010 jún. 21. - 16:00:30
jó kis film